Cześć, pomożecie Mi zrobić zadanie 3 i 4?
Zad.3
Wykreślić drugi rzut trójkąta \(\displaystyle{ ABC}\) leżącego na płaszczyźnie \(\displaystyle{ \beta}\) odwzorowanej śladami.
Zad.4 Wykreślić rzuty krawędzi między płaszczyzną \(\displaystyle{ \alpha}\) odwzorowaną śladami i płaszczyzną \(\displaystyle{ \beta}\) przechodzącą przez oś \(\displaystyle{ x}\) i punkt \(\displaystyle{ B}\) dany rzutami.
Rzut Monge'a
-
- Użytkownik
- Posty: 1
- Rejestracja: 20 lis 2017, o 19:13
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Wrocław
- Podziękował: 1 raz
Rzut Monge'a
Ostatnio zmieniony 23 lis 2017, o 17:28 przez Jan Kraszewski, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Brak LaTeX-a. Proszę zapoznaj się z instrukcją: http://matematyka.pl/latex.htm .
Powód: Brak LaTeX-a. Proszę zapoznaj się z instrukcją: http://matematyka.pl/latex.htm .
- siwymech
- Użytkownik
- Posty: 2430
- Rejestracja: 17 kwie 2012, o 14:18
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Nowy Targ
- Podziękował: 8 razy
- Pomógł: 610 razy
Rzut Monge'a
Ad.zad.3
Trójkąt leży na płaszczyźnie \(\displaystyle{ \alpha}\), bo jego wierzchołki ABC leżą na prostych( poziomych) przynależnych do płaszczyzny \(\displaystyle{ \alpha}\) .-- 25 lis 2017, o 15:17 --xxxx
Trójkąt leży na płaszczyźnie \(\displaystyle{ \alpha}\), bo jego wierzchołki ABC leżą na prostych( poziomych) przynależnych do płaszczyzny \(\displaystyle{ \alpha}\) .-- 25 lis 2017, o 15:17 --xxxx