Zad. Rozwiąż uklad równań:
a) |x-1|
Rozwiazywaniu układu równań z wartoscią bezwzgledną
-
- Użytkownik
- Posty: 6607
- Rejestracja: 16 sty 2007, o 19:42
- Płeć: Mężczyzna
- Podziękował: 119 razy
- Pomógł: 1822 razy
Rozwiazywaniu układu równań z wartoscią bezwzgledną
a)
\(\displaystyle{ \begin{cases} -3\ \ x-2\leqslant -1 \end{cases} \\
\begin{cases} -2}\)
\(\displaystyle{ \begin{cases} -3\ \ x-2\leqslant -1 \end{cases} \\
\begin{cases} -2}\)
Ostatnio zmieniony 10 wrz 2007, o 20:26 przez soku11, łącznie zmieniany 1 raz.