Ostrzeżenie które otrzymałem

To miejsce, gdzie można można porozmawiać na temat funkcjonowania forum, zachowania użytkowników i pracy moderatorów...
arek1357

Post autor: arek1357 »

A tu jest powód ostrzeżenia dla mnie;
To jest ostrzeżenie dotyczące tego Twojego postu: viewtopic.php?f=15&p=5460520#p5460520.
Złamanie netykiety - kategoryzowanie ludzi na "lepszych" i "gorszych".
A czy nie jest tak czy ludzie nie są lepsi i gorsi? Czy jest rzeczywista równość w imię chorej poprawności politycznej? Demokracja to wymysł po to byśmy się zjedli nawzajem.Jeśli za to dostałem warna to ok,
widać, że próbuje się narzucać na forum jakąś poprawność polityczną względem której jestem anty nastawiony.

Poruszę jeszcze jeden problem mianowicie niektórzy na forum mają niesłychane głupie avatary co też dobrze nie świadczy nie będę wskazywał palcem w obecnej chwili ale to już kwestia gustu chyba albo inaczej złego smaku jak sądzę. Zresztą jeden taki avatar ukazałem Yorginowi w prywatnej wiadomości,
jeśli zechce to opublikuje zresztą to jego sprawa.

Np. nie mówię że jest to durne ale swoje trzy grosze wtrynię że osobiście ne lubię postaci z mangi są wynaturzone mają duże oczy i epatują złem.

Jeszcze raz akurat cieszę się z warna tego i dziękuję naszemu Lordowi W. za przyznanie mi go, traktuję go jak bliznę lub ranę odniesioną na świętej (a więc słusznej) wojnie.

Ale drugie ostrzeżenie to jest cios nożem w plecy bo w jednym temacie nie powinno być aż dwa ostrzeżenie zresztą łamanie jakiejś nietykiety bardzo ogólne pojęcie pod które można wszystko wrzucić.
Awatar użytkownika
Premislav
Użytkownik
Użytkownik
Podziękował: 195 razy

Post autor: Premislav »

A czy nie jest tak czy ludzie nie są lepsi i gorsi?
Oczywiście, że tak, ale jak widać takie poglądy nie są dobrze widziane na tym forum.

Poza tym nie możesz oczekiwać, że ludzie dostosują do Twoich upodobań swoje kryteria estetyczne. Np. dla mnie Twój awatar epatuje złem, ale jako że nie jestem żadnym władcą, tylko zwykłym userem, to pozostaje mi machnąć na to ręką.

Ponadto święta wojna nie istnieje.

Myślę, że lepiej byłoby, gdybyś spytał admina na PW, zamiast po raz kolejny zakładać wątek, w którym od razu też zbaczasz z poruszonego tematu. Ale oczywiście to tylko sugestia.
arek1357

Hm dziwne że mówisz, że mój avatar epatuje złem ale to nieprawda bo bardzo mnie interesuje zabytkowa motoryzacja i też w tym uczestniczę żeby była jasność bo rzeczywiście już kilka razy o to mnie pytali na pw. więc mówię jak jest...
Ja tylko uważam, że powinienem dostać tylko jedno ostrzeżenie sam nadstawiam pierś ale drugie to cios w plecy.
Awatar użytkownika
yorgin
Użytkownik
Użytkownik
Podziękował: 17 razy

Post autor: yorgin »

arek1357 pisze: Ja tylko uważam, że powinienem dostać tylko jedno ostrzeżenie
Ja uważam inaczej. Ostrzeżenia zostały przyznane za różne posty.

Aha, i bardzo proszę o niepisanie do mnie w trybie rozkazującym.
Awatar użytkownika
Dasio11
Moderator
Moderator
Podziękował: 41 razy

Post autor: Dasio11 »

arek1357 pisze:Np. nie mówię że jest to durne ale swoje trzy grosze wtrynię że osobiście ne lubię postaci z mangi są wynaturzone mają duże oczy i epatują złem.
AU
AU
hYAA25F.png (175.84 KiB) Przejrzano 1618 razy
AU
AU
UkVpWBR.png (149.03 KiB) Przejrzano 1618 razy
arek1357

No właśnie Dasio to tylko potwierdził ( był to bardzo błyskotliwy dowód Dasia z tymi obrazkami) co mówiłem nic dodać nic ująć, kultura japońska do mnie nie przemawia wolę prawie dwu tysiącletnią łacińską kulturę europejską, która jest najlepsza.
Jan Kraszewski
Administrator
Administrator
Podziękował: 6 razy

Post autor: Jan Kraszewski »

Myślę, że temat jest wyczerpany.

JK
Zablokowany