porównaj

Własności funkcji trygonometrycznych i cyklometrycznych. Tożsamości. RÓWNANIA I NIERÓWNOŚCI.
Awatar użytkownika
mol_ksiazkowy
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 11428
Rejestracja: 9 maja 2006, o 12:35
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Kraków
Podziękował: 3155 razy
Pomógł: 748 razy

porównaj

Post autor: mol_ksiazkowy »

\(\displaystyle{ A= cos(3) \sqrt[3]{sin(2)} - cos(2)\sqrt[3]{sin(3)}}\)
\(\displaystyle{ B=\sqrt[3]{sin(2)sin(3)}}\)
Grzegorz t
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 813
Rejestracja: 6 cze 2007, o 12:34
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Wrocław/Kąty Wrocławskie
Pomógł: 206 razy

porównaj

Post autor: Grzegorz t »

W czym problem przecież z wykresu funkcji trygonometrycznych
\(\displaystyle{ 0}\)
Ostatnio zmieniony 5 wrz 2007, o 14:37 przez Grzegorz t, łącznie zmieniany 3 razy.
Awatar użytkownika
Lorek
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 7150
Rejestracja: 2 sty 2006, o 22:17
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Ruda Śląska
Podziękował: 1 raz
Pomógł: 1322 razy

porównaj

Post autor: Lorek »

Grzegorz t pisze:W czym problem przecież z wykresu funkcji trygonometrycznych
\(\displaystyle{ sin0}\)
Grzegorz t
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 813
Rejestracja: 6 cze 2007, o 12:34
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Wrocław/Kąty Wrocławskie
Pomógł: 206 razy

porównaj

Post autor: Grzegorz t »

poprawiłem
ODPOWIEDZ