MNW sprawdzenie równań

Wolf
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 20
Rejestracja: 19 kwie 2015, o 15:52
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Wrocław
Podziękował: 5 razy
Pomógł: 2 razy

MNW sprawdzenie równań

Post autor: Wolf »

Cześć moi drodzy. Czy mogę Was prosić o sprawdzenie poprawności zapisania równań wynikających z metody Coltriego

AU
AU
7704192300_1462656927_thumb.jpg (3.02 KiB) Przejrzano 152 razy
[/url]

\(\displaystyle{ \left( \frac{1}{R1+sL}+ \frac{1}{R2}+sC1\right) V_{1}-\left( sC1\right) V_{2}= \frac{E(s)} {R1+sL}-I_{z}(s)}\)
\(\displaystyle{ \left( sC1+ \frac{1}{R3}+sC2\right) V_{2}-sC1 V_{1}= I_{z}(s)}\)
\(\displaystyle{ u(s)= V_{1}(s)}\)
Awatar użytkownika
mdd
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 1877
Rejestracja: 14 kwie 2013, o 10:58
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował: 2 razy
Pomógł: 512 razy

MNW sprawdzenie równań

Post autor: mdd »

Jest OK.
ODPOWIEDZ