[split] wesołości różnorakie
- Lady Tilly
- Użytkownik
- Posty: 3807
- Rejestracja: 4 cze 2005, o 10:29
- Płeć: Kobieta
- Lokalizacja: nie wiadomo
- Podziękował: 1 raz
- Pomógł: 712 razy
[split] wesołości różnorakie
mrozi krew w żyłach. Oczywiści trzeba z dystansem podchodzić do tego filmu... no ale ciut wystraszyć się można. Otwieram więc temat strasznych historii.
-
- Użytkownik
- Posty: 2234
- Rejestracja: 26 paź 2006, o 18:08
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Warszawa
- Podziękował: 22 razy
- Pomógł: 390 razy
-
- Użytkownik
- Posty: 2234
- Rejestracja: 26 paź 2006, o 18:08
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Warszawa
- Podziękował: 22 razy
- Pomógł: 390 razy
- Emiel Regis
- Użytkownik
- Posty: 1495
- Rejestracja: 26 wrz 2005, o 17:01
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Kraków
- Podziękował: 71 razy
- Pomógł: 225 razy
[split] wesołości różnorakie
No bez kitu... gruby motyw. Ale czy to jest autentyczne? Nawet jak na mohera to cieżko uwierzyć...
- Lady Tilly
- Użytkownik
- Posty: 3807
- Rejestracja: 4 cze 2005, o 10:29
- Płeć: Kobieta
- Lokalizacja: nie wiadomo
- Podziękował: 1 raz
- Pomógł: 712 razy
[split] wesołości różnorakie
No cóż. wydaje mi się, że takie przypadki jednak istnieją.
Popatrzcie tylko na to ... ed&search= nie chce mi się wierzyć, że ten pan był "podstawiony".
Popatrzcie tylko na to ... ed&search= nie chce mi się wierzyć, że ten pan był "podstawiony".
- Emiel Regis
- Użytkownik
- Posty: 1495
- Rejestracja: 26 wrz 2005, o 17:01
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Kraków
- Podziękował: 71 razy
- Pomógł: 225 razy
[split] wesołości różnorakie
Ech, no nie wygląda na podstawionego, smutne. O ile pierwszy filmik mnie rozbawił, zabawna jest głupota tamtej kobiety, to po tym drugim chyba jednak powinno sie płakać. Żal mi gościa, starszy człowiek, przeżyl wiele a na starość taki ********* jak Rydzyk zrobił z niego swoją marionetkę.
-
- Użytkownik
- Posty: 1361
- Rejestracja: 9 cze 2004, o 15:07
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Litzmannstadt
- Podziękował: 3 razy
- Pomógł: 1 raz
[split] wesołości różnorakie
W pierwszym przypadku mamy do czynienia z książkowym wręcz przykładem urojeń. Kobitka jest po prostu chora i nie ma się tu z czego śmiać. A drugi pan- cóż, dał się ponieść emocjom, ale trochę racji to on ma.
-
- Użytkownik
- Posty: 2234
- Rejestracja: 26 paź 2006, o 18:08
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Warszawa
- Podziękował: 22 razy
- Pomógł: 390 razy
[split] wesołości różnorakie
Hehe, nie ma to jak dobry gracz we właściwym miejscu. I pamiętajcie: "Don't fuck with grandma"!!!
-
- Użytkownik
- Posty: 2234
- Rejestracja: 26 paź 2006, o 18:08
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Warszawa
- Podziękował: 22 razy
- Pomógł: 390 razy
[split] wesołości różnorakie
Czyżby J.K.Rowling chciała przemycić "inne" treści w swojej książce? Przekonajcie się sami!
... ed&search=
... ed&search=