stalowa rura cienkościenna o kołowym przekroju otwartym

lisek1332
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 1
Rejestracja: 9 lut 2016, o 19:36
Płeć: Kobieta
Lokalizacja: Polska

stalowa rura cienkościenna o kołowym przekroju otwartym

Post autor: lisek1332 »

Mam problem z tym zadaniem, mógłby ktoś mi pomóc?
Jednostronnie utwierdzona stalowa rura cienkościenna o kołowym przekroju otwartym obciążona jest na swobodnym końcu P. Stal 235,Dw = 26 mm, t = 2 mm, L = 1,5 m, P przyłożona w s=14 mm. Jakie jest maksymalne P?
_ ... 71_n_1.jpg
ODPOWIEDZ