punkty skupienia

Dział dla użytkowników nie lubiących googlować ;) Konkretne zagadnienia matematyczne w sieci, skrypty online, poszukiwania wszelakie acz KONKRETNE!
Hania_87
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 847
Rejestracja: 18 cze 2007, o 20:57
Płeć: Kobieta
Lokalizacja: Rybnik
Podziękował: 86 razy
Pomógł: 57 razy

punkty skupienia

Post autor: Hania_87 »

chciałabym zrozumieć jak krok po kroku robi sie zadania z wyznaczeniem punktu skupienia? Gdzie mogę znaleść jakieś stronki??
Z góry dziękuję za pomoc

[ Dodano: 30 Lipca 2007, 12:51 ]
Do niedawna, była tu odpowiedź, że znajdę to na naszym forum.
Znalazłam:
https://www.matematyka.pl/viewtopic.php?t=30664 to jest całkiem ciekawe i jestem równie ciekawa jak jagoda18 to dalej zrobić
https://www.matematyka.pl/viewtopic.php?t=39391 moje zadanko, podany tylko wynik końcowy
http://www.matematyka.pl/viewtopic.php?t=39845 moje zadanko, bez odpowiedzi
http://www.matematyka.pl/viewtopic.php?t=39828 moje zadanko, w miarę

Szkoda, że tak mało
ODPOWIEDZ