Galeria ciekawych obrazów

Awatar użytkownika
Lady Tilly
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 3807
Rejestracja: 4 cze 2005, o 10:29
Płeć: Kobieta
Lokalizacja: nie wiadomo
Podziękował: 1 raz
Pomógł: 712 razy

Galeria ciekawych obrazów

Post autor: Lady Tilly »

A chyba na forum jej jeszcze nie ma a jeśli jest to tu będzie Part II
Zapodaję pierwszy ciekawy "obraz- zdjęcie"
pt. "Próchnica zaawansowana u tych co nie myją ząbków i jedzą za dużo cukierków"
Awatar użytkownika
Sokół
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 451
Rejestracja: 17 wrz 2006, o 19:22
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Zielona Góra
Podziękował: 15 razy
Pomógł: 55 razy

Galeria ciekawych obrazów

Post autor: Sokół »

jeśli chodzi o ciekawe obrazki, to

Kod: Zaznacz cały

http://forums.cgsociety.org

portal na temat grafiki komputerowej. Szczególnie polecam dział , gdzie trafiają najlepsze prace 3d, Można zobaczyć takie perełki jak:
http://forums.cgsociety.org/showthread. ... 1&t=367703
http://forums.cgsociety.org/showthread. ... 1&t=460556
http://forums.cgsociety.org/showthread. ... 1&t=452556 (szczególnie wrażliwym nie polecam)

oczywiście równie interesujący jest polski portal max3d.pl
Awatar użytkownika
Lady Tilly
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 3807
Rejestracja: 4 cze 2005, o 10:29
Płeć: Kobieta
Lokalizacja: nie wiadomo
Podziękował: 1 raz
Pomógł: 712 razy

Galeria ciekawych obrazów

Post autor: Lady Tilly »

Z cyklu sztuki piękne podobają mi się obrazy stąd:

szczególne dwa

oraz ten

Awatar użytkownika
Sokół
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 451
Rejestracja: 17 wrz 2006, o 19:22
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Zielona Góra
Podziękował: 15 razy
Pomógł: 55 razy

Galeria ciekawych obrazów

Post autor: Sokół »

... ceMath.gif


fajoskie ;p
Awatar użytkownika
Lady Tilly
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 3807
Rejestracja: 4 cze 2005, o 10:29
Płeć: Kobieta
Lokalizacja: nie wiadomo
Podziękował: 1 raz
Pomógł: 712 razy

Galeria ciekawych obrazów

Post autor: Lady Tilly »

zdjęcie-obraz można zaliczyć do kategorii humorystycznych. lol gdyby nie "zderzaki" to samochód dawno by osiadł na laurach.
AU
AU
mechaniczka.jpg (108.63 KiB) Przejrzano 733 razy
Awatar użytkownika
Sokół
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 451
Rejestracja: 17 wrz 2006, o 19:22
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Zielona Góra
Podziękował: 15 razy
Pomógł: 55 razy

Galeria ciekawych obrazów

Post autor: Sokół »

Awatar użytkownika
Lady Tilly
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 3807
Rejestracja: 4 cze 2005, o 10:29
Płeć: Kobieta
Lokalizacja: nie wiadomo
Podziękował: 1 raz
Pomógł: 712 razy

Galeria ciekawych obrazów

Post autor: Lady Tilly »

Widziałam już.
Alepuję do wszystkich by nie jeść arbuzów.
Awatar użytkownika
pl2619
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 139
Rejestracja: 12 paź 2004, o 20:08
Płeć: Mężczyzna
Podziękował: 5 razy

Galeria ciekawych obrazów

Post autor: pl2619 »

Jeśli chodzi o śmieszne to podoba mi się
AU
AU




POzdrawiam:
Awatar użytkownika
Lady Tilly
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 3807
Rejestracja: 4 cze 2005, o 10:29
Płeć: Kobieta
Lokalizacja: nie wiadomo
Podziękował: 1 raz
Pomógł: 712 razy

Galeria ciekawych obrazów

Post autor: Lady Tilly »

Państwo wybaczą ale nie skorzystam. Mam lęk wysokości.

[ Dodano: 5 Listopada 2007, 09:20 ]
jest sporo ciekawych "obrazów".
Hallena
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 269
Rejestracja: 22 lut 2008, o 17:02
Płeć: Kobieta
Lokalizacja: z Oz
Pomógł: 51 razy

Galeria ciekawych obrazów

Post autor: Hallena »

Najlepsze chyba to
AU
AU
66b5bbb305494259med.jpg (67.94 KiB) Przejrzano 735 razy
Awatar użytkownika
mol_ksiazkowy
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 11527
Rejestracja: 9 maja 2006, o 12:35
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Kraków
Podziękował: 3163 razy
Pomógł: 749 razy

Galeria ciekawych obrazów

Post autor: mol_ksiazkowy »

aether
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 68
Rejestracja: 23 mar 2008, o 16:12
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: mam wiedzieć?
Podziękował: 4 razy
Pomógł: 1 raz

Galeria ciekawych obrazów

Post autor: aether »

AU
AU
0c6357f661625823.gif (37.9 KiB) Przejrzano 735 razy
przepraszam trochę niecenzuralne:)







taaaak sparta to mój ulubiony film
Awatar użytkownika
mol_ksiazkowy
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 11527
Rejestracja: 9 maja 2006, o 12:35
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Kraków
Podziękował: 3163 razy
Pomógł: 749 razy

Galeria ciekawych obrazów

Post autor: mol_ksiazkowy »

Awatar użytkownika
mol_ksiazkowy
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 11527
Rejestracja: 9 maja 2006, o 12:35
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Kraków
Podziękował: 3163 razy
Pomógł: 749 razy

Galeria ciekawych obrazów

Post autor: mol_ksiazkowy »


Ukryta treść:    
Awatar użytkownika
mol_ksiazkowy
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 11527
Rejestracja: 9 maja 2006, o 12:35
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Kraków
Podziękował: 3163 razy
Pomógł: 749 razy

Galeria ciekawych obrazów

Post autor: mol_ksiazkowy »


Ukryta treść:    
ODPOWIEDZ