Zmiana liceum
Zmiana liceum
Mam problem. Chodzę w tej chwili do Poznańskiej Ogólnokształcącej Szkoły Muzycznej, we wrześniu zaczynam 2 kl. liceum tamże. Nie wiem co mi odbiło, żeby po całkiem niezłym warszawskim gimnazjum Reytana zaprzepaszczać cały trud edukacji "normalnej" i postawić wszystko na muzykę... Czy wie ktoś czy jest obecnie możliwa zmiana szkoły w trakcie toku kształcenia? Chodzi mi o jakieś w miarę porządne LO w Warszawie... Moje wyniki testów gimnazjalnych to 97% z polskiego, 86% z matematyki, 80% z przedmiotów przyrodniczych, 76% z historii oraz 100% z obu poziomów angielskiego. Czy uważacie, że jest sens dzwonienia po sekretariatach? Może znacie przypadek, że ktoś zmienił szkołę, mimo tego całego internetowego systemu rekrutacji? Będę bardzo wdzięczna za rady.
-
miodzio1988
Zmiana liceum
Jest możliwa zmiana szkoły. Wszystkie formalności/informacje uzyskasz rozmawiając z rodzicami na ten temat. Polecam od tego zacząć
Zmiana liceum
No właśnie nie uzyskam. Rodzice stwierdzili, że jeśli chcę coś zmienić, to wszystko muszę przeprowadzić samodzielnie, włącznie z wizją lokalną i załatwieniem wszystkich formalności.
-
miodzio1988
- Cosinus01
- Użytkownik

- Podziękował: 34 razy
Zmiana liceum
Moja koleżanka była dwa dni I klasy w liceum warszawskim, potem wróciła do Siedlec i przyszła do mojego liceum. Najpierw była w klasie 1B, potem w klasie 1I, a potem znowu w klasie 1B. Wraz z rozpoczęciem drugiej klasy wróciła do klasy 2I, a po I semestrze przeniosła się do innego liceum. Można - można.paperthin pisze:Może znacie przypadek, że ktoś zmienił szkołę, mimo tego całego internetowego systemu rekrutacji?