Aktualizacja forum

Sprawy techniczne; TeX, avatary, shoutbox, funkcje specjalne... O tym wszystkim tutaj.
abc666

Aktualizacja forum

Post autor: abc666 »

Dzisiaj został dokonany update skryptu forum. Wszystko powinno działać jak należy, jednak jeśli zauważycie jakieś nieprawidłowości proszę je meldować tutaj.
Awatar użytkownika
miki999
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 8358
Rejestracja: 28 lis 2007, o 18:10
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Gdańsk
Podziękował: 36 razy
Pomógł: 1001 razy

Aktualizacja forum

Post autor: miki999 »

Brak tematów w aktywnych tematach?
Troluję w Off-topicu i temat ten tu się nie pojawia.
Awatar użytkownika
scyth
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 6126
Rejestracja: 23 lip 2007, o 15:26
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował: 2 razy
Pomógł: 1087 razy

Aktualizacja forum

Post autor: scyth »

Bo to się chyba wyczyściło, ale kwestia czasu i będą nowe.
piasek101
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 23517
Rejestracja: 8 kwie 2008, o 22:04
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: piaski
Podziękował: 1 raz
Pomógł: 3271 razy

Aktualizacja forum

Post autor: piasek101 »

U mnie nadal nie ma nic w aktywnych.
abc666

Aktualizacja forum

Post autor: abc666 »

Postaramy się to naprawić jak najszybciej.
anna_
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 16318
Rejestracja: 26 lis 2008, o 20:14
Płeć: Kobieta
Podziękował: 35 razy
Pomógł: 3254 razy

Aktualizacja forum

Post autor: anna_ »

Zobacz podobne tematy
Tam też jest widoczny tylko topik, na którym się właśnie odpowiada.

Z latexem też chyba coś nie tak:

Kod: Zaznacz cały

[tex]egin{cases{cases}} (x-3)^2+( y+4) ^2= 25 \ 3x - 4y - 25 = 0 end{cases{cases}}[/tex]
a wyświetla się:
\(\displaystyle{ \begin{cases{cases}} (x-3)^2+( y+4) ^2= 25 \\ 3x - 4y - 25 = 0 \end{cases{cases}}}\)
Jan Kraszewski
Administrator
Administrator
Posty: 36105
Rejestracja: 20 mar 2006, o 21:54
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Wrocław
Podziękował: 6 razy
Pomógł: 5347 razy

Aktualizacja forum

Post autor: Jan Kraszewski »

A co miałoby się wyświetlać przy tak zagnieżdżonych cases?

JK
anna_
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 16318
Rejestracja: 26 lis 2008, o 20:14
Płeć: Kobieta
Podziękował: 35 razy
Pomógł: 3254 razy

Aktualizacja forum

Post autor: anna_ »

To kod z tabelki z podpowiedziami:

Kod: Zaznacz cały

egin{cases{cases}} uklad \ rownan end{cases{cases}}
Jan Kraszewski
Administrator
Administrator
Posty: 36105
Rejestracja: 20 mar 2006, o 21:54
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Wrocław
Podziękował: 6 razy
Pomógł: 5347 razy

Aktualizacja forum

Post autor: Jan Kraszewski »

anna_ pisze:To kod z tabelki z podpowiedziami:

Kod: Zaznacz cały

egin{cases{cases}} uklad \ rownan end{cases{cases}}
No tak, coś się zepsuło, także tutaj:

Kod: Zaznacz cały

 mbox{d{d}}x 
JK
Awatar użytkownika
lightinside
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 795
Rejestracja: 25 lis 2011, o 22:25
Płeć: Kobieta
Lokalizacja: Poznań/Łódź
Podziękował: 111 razy
Pomógł: 29 razy

Aktualizacja forum

Post autor: lightinside »

Przy zglaszaniu postów z komórki pojawia sie że "post juz został zgłoszony" uznałabym że ktoś mnie ubiegł, gdyby nie to że tak jest za każdym razem,

Wczoraj wysłałam jeden temat i zedytowałam a on sie sam powielił.
miodzio1988

Aktualizacja forum

Post autor: miodzio1988 »

Przy zglaszaniu postów z komórki pojawia sie że "post juz został zgłoszony" uznałabym że ktoś mnie ubiegł, gdyby nie to że tak jest za każdym razem,
Jak ja jestem na forum to ktoś Cię ubiegł. Uwierz mi.
Awatar użytkownika
lightinside
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 795
Rejestracja: 25 lis 2011, o 22:25
Płeć: Kobieta
Lokalizacja: Poznań/Łódź
Podziękował: 111 razy
Pomógł: 29 razy

Aktualizacja forum

Post autor: lightinside »

No raczej nie bo teraz zgłaszałam, a teraz niby jesteś...

Pozdrawiam,
Światełko.
miodzio1988

Aktualizacja forum

Post autor: miodzio1988 »

Czyli problemu nie ma....?
Awatar użytkownika
lightinside
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 795
Rejestracja: 25 lis 2011, o 22:25
Płeć: Kobieta
Lokalizacja: Poznań/Łódź
Podziękował: 111 razy
Pomógł: 29 razy

Aktualizacja forum

Post autor: lightinside »

Ten problem jest tylko jak pisze z komórki, to wygląda jakby się kilka razy wysyłało, o dziwo jak sie pisze posty problem nie występuje.
Awatar użytkownika
lightinside
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 795
Rejestracja: 25 lis 2011, o 22:25
Płeć: Kobieta
Lokalizacja: Poznań/Łódź
Podziękował: 111 razy
Pomógł: 29 razy

Aktualizacja forum

Post autor: lightinside »

Może inaczej teraz siedzę przy kompie i wszytko jest w porządku, o dziwo miałam ten komunikat jak pisałam z komórki i dostałam na maila raport zamknięcia...

Nie wiem czy za każdym razem nie zwracam na to uwagi.

czemu sie nie dopisało jak zazwyczaj? tylko nowy post? ktoś usunął posta czy jak?
Ostatnio zmieniony 22 cze 2012, o 19:40 przez lukasz1804, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Poprawa wiadomości.
ODPOWIEDZ