jak zrobic zadanie:
Które pary tych wektorow jesli sa, sa prostopadle
\(\displaystyle{ \vec{u}= \left[ 1, 3, 1 \right]}\)
\(\displaystyle{ \vec{v}= \left[ 3, -4, 2 \right]}\)
\(\displaystyle{ \vec{w}= \left[ 1, -1, 3 \right]}\)
Prostopadłość wektorów
-
durme7
- Użytkownik

- Posty: 4
- Rejestracja: 25 sty 2012, o 19:26
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Bielsko
- Podziękował: 2 razy
Prostopadłość wektorów
Ostatnio zmieniony 25 sty 2012, o 22:21 przez xanowron, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Temat umieszczony w złym dziale. Nieczytelny zapis - brak LaTeX-a. Proszę zapoznaj się z instrukcją: http://matematyka.pl/latex.htm .
Powód: Temat umieszczony w złym dziale. Nieczytelny zapis - brak LaTeX-a. Proszę zapoznaj się z instrukcją: http://matematyka.pl/latex.htm .
