witam
mam do rozwiązania równanie w excelu i wykres do niego:
\(\displaystyle{ f(x)= \frac{1}{2 \cdot e ^{0,1 \cdot x} } -sinx}\)
bardzo ważne jest dla mnie czy db zrobiłem tą stałą e i czy dobry wykres wyszedł (więc jak ktoś mógłby zrobić na szybkiego i porównać
-- 18 gru 2011, o 01:05 --
jeszcze raz link do ss:
[Excel] Równanie ze stałą Eulera + wykres (sprawdzenie)
-
Ptasznik92
- Użytkownik

- Posty: 23
- Rejestracja: 30 mar 2011, o 20:36
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: kieleckim
- Podziękował: 2 razy
[Excel] Równanie ze stałą Eulera + wykres (sprawdzenie)
Ostatnio zmieniony 18 gru 2011, o 01:24 przez Jan Kraszewski, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Nie używaj Caps Locka.
Powód: Nie używaj Caps Locka.
- Kamil Wyrobek
- Użytkownik

- Posty: 644
- Rejestracja: 24 paź 2010, o 17:31
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Bielsko-Biała
- Podziękował: 1 raz
- Pomógł: 60 razy