Błąd przy odbieraniu PRV MSG.

To miejsce, gdzie można można porozmawiać na temat funkcjonowania forum, zachowania użytkowników i pracy moderatorów...
gentle_man
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 10
Rejestracja: 28 wrz 2005, o 20:33
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: ze Stolicy Polski
Podziękował: 1 raz

Błąd przy odbieraniu PRV MSG.

Post autor: gentle_man »

Kod: Zaznacz cały

Could not query private message post information

DEBUG MODE

SQL Error : 1146 Table 'usr_web11_1.phpbb_privmsgs_text' doesn't exist

SELECT u.username AS username_1, u.user_id AS user_id_1, u2.username AS username_2, u2.user_id AS user_id_2, u.user_sig_bbcode_uid, u.user_posts, u.user_from, u.user_website, u.user_email, u.user_icq, u.user_aim, u.user_viewaim, u.user_yim, u.user_regdate, u.user_msnm, u.user_viewemail, u.user_rank, u.user_sig, u.user_sig_image, u.user_avatar, pm.*, pmt.privmsgs_bbcode_uid, pmt.privmsgs_text FROM (phpbb_privmsgs pm, phpbb_privmsgs_text pmt, phpbb_users u, phpbb_users u2) WHERE pm.privmsgs_id = 8321 AND pmt.privmsgs_text_id = pm.privmsgs_id AND pm.privmsgs_to_userid = 3639 AND ( pm.privmsgs_type = 0 OR pm.privmsgs_type = 1 OR pm.privmsgs_type = 5 ) AND u.user_id = pm.privmsgs_from_userid AND u2.user_id = pm.privmsgs_to_userid

Line : 308
File : privmsg.php

Jeśli nie potrafisz znaleźć rozwiązania tego problemu,
możesz spróbować poszukać, lub zadać pytanie na forum: http://www.przemo.org/phpBB2/
Ten komunikat pojawia się kiedy ktoś chce odebrać PRV MSG. Nie wiem czy to wina bazy danych, ale ostatnio pojawił sięnowy expolit na phpbb2, więc trzeba szybko usunąć ten błąd... Jakby co to sprawdzę na moim forum jak usunąć tenże błąd i Wam napiszę tutaj.
Awatar użytkownika
bolo
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 2352
Rejestracja: 2 lis 2004, o 08:28
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: BW
Podziękował: 8 razy
Pomógł: 191 razy

Błąd przy odbieraniu PRV MSG.

Post autor: bolo »

Problem będzie za chwilę skorygowany.

[ Dodano: 21 Sty 2007 05:22 ]
Zrobione, jednak nie wyświetlą się privy z wczoraj niestety...

Dzięki za informację.

Zamykam.
Zablokowany