Witam!
Prosze was pomozcie mi:D
Wiec moja sytuacja wyglada w ten sposob.
Dostalem sie na Informatyke na Wydziale Mechanicznym na Politechnice Krakowskiej, ale wolalbym traktowac ten kierunek jako ostatecznosc.
Glownie chcialbym sie dostac na Informatyke na WIEiK rowniez na PK, lecz niestety znalazlem sie na liscie rezerwowej( 15 miejsce ). Zlozylem deklaracje na UJ - Informatyka wydzial Matematyki i Informatyki. Jestem na 218 miejscu listy rankingowej a limit przyjetych wynosi 180 osob.
Teraz przechodze do pytan. Czy ktos z was studiuje na informatyce na PK i byl na liscie rezerwowej? Ile osob przyjeli z listy rezerwowej. To samo w sprawie UJ.
Z gory dziekuje za pomoc.
Pozdrawiam, Karol
wybór kierunku, dylemat.
-
mandalina
- Użytkownik

wybór kierunku, dylemat.
Jak to samo w sprawie UJ? Na UJ się nie patrzy na limity, tylko na to, czy się ma napisane "zakwalifikowany" ;p jak masz, to znaczy że masz miejsce (oczywiście pod warunkiem, że dokonasz wpisu w terminie).
-
kjurek
- Użytkownik

- Podziękował: 3 razy
wybór kierunku, dylemat.
ach, w ten sposob. Myslalem, ze tworza liste rankingowa na podstawie ktorej wybieraja 180 osob. No coz dobrze wiedziec, ze jest inaczej. A jeszcze mam takie pytanie. Czy jak zloze papiery na ten uj i dostane sie na PK z tej listy rezerwowej, to czy bede mogl zabrac spowrotem papiery z UJ zeby je zlozyc na PK ?
Dzieki za informacje
Dzieki za informacje
-
mandalina
- Użytkownik

wybór kierunku, dylemat.
Będziesz mógł, aczkolwiek nie rozumiem jak można woleć PK od UJ
PS. Jakby wybierali 180 osób, to po cholerę by Ci pisali, że jesteś zakwalifikowany?
PS. Jakby wybierali 180 osób, to po cholerę by Ci pisali, że jesteś zakwalifikowany?
-
Dulce
- Użytkownik

wybór kierunku, dylemat.
kjurek - oczywiscie,że mozesz ,nikt nie bedzie nigdzie trzymal twoich dokumentow na sile
-
kjurek
- Użytkownik

- Podziękował: 3 razy
wybór kierunku, dylemat.
Dziekuje za wszystkie informacje i prosze wybaczcie mi te blahe pytania, ale szukalem pare godzin na necie i nie znalazlem zadnych konkretow ;P