Forum ledwo zipie...

Sprawy techniczne; TeX, avatary, shoutbox, funkcje specjalne... O tym wszystkim tutaj.
Jan Kraszewski
Administrator
Administrator
Posty: 25099
Rejestracja: 20 mar 2006, o 21:54
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Wrocław
Podziękował: 1 raz
Pomógł: 4183 razy

Forum ledwo zipie...

Post autor: Jan Kraszewski » 3 sty 2011, o 20:07

...przynajmniej u mnie. Coś się dzieje?

JK

mat_61
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 4615
Rejestracja: 8 lis 2009, o 10:22
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Racibórz
Pomógł: 866 razy

Forum ledwo zipie...

Post autor: mat_61 » 3 sty 2011, o 20:14

Mam to samo.

Bardzo wolno otwierają się strony, chyba jeszcze wolniej wysyłane/zapisywane są posty.

Awatar użytkownika
ares41
Gość Specjalny
Gość Specjalny
Posty: 6499
Rejestracja: 19 sie 2010, o 08:07
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Kraków
Podziękował: 142 razy
Pomógł: 922 razy

Forum ledwo zipie...

Post autor: ares41 » 3 sty 2011, o 20:19

Teraz i tak jest lepiej niż było po 18.
mat_61 pisze:Bardzo wolno otwierają się strony.
A czasami w ogóle się nie otwierają

Awatar użytkownika
smigol
Korepetytor
Korepetytor
Posty: 3454
Rejestracja: 20 paź 2007, o 23:10
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował: 89 razy
Pomógł: 353 razy

Forum ledwo zipie...

Post autor: smigol » 3 sty 2011, o 20:22

Zaczął się czas poprawek.

piasek101
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 22957
Rejestracja: 8 kwie 2008, o 22:04
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: piaski
Podziękował: 1 raz
Pomógł: 3103 razy

Forum ledwo zipie...

Post autor: piasek101 » 3 maja 2011, o 21:24

A dzisiaj (wczoraj też) macie ,,przestoje", że wszystko stoi ?

Awatar użytkownika
kristoffwp
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 687
Rejestracja: 28 gru 2009, o 00:13
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Bielsko - Biała
Podziękował: 20 razy
Pomógł: 88 razy

Forum ledwo zipie...

Post autor: kristoffwp » 3 maja 2011, o 21:28

Matura.

Awatar użytkownika
alfgordon
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 2176
Rejestracja: 10 lis 2010, o 13:14
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Kraków
Podziękował: 10 razy
Pomógł: 379 razy

Forum ledwo zipie...

Post autor: alfgordon » 3 maja 2011, o 21:34

a myślałem że takie rzeczy tylko u mnie...

nawet strony głównej nie mogę normalnie załadować.. ponieważ trwa to kilka minut,
jednak u mnie się to dzieje na przemian, co kilkanaście minut strona normalnie pracuje

piasek101
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 22957
Rejestracja: 8 kwie 2008, o 22:04
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: piaski
Podziękował: 1 raz
Pomógł: 3103 razy

Forum ledwo zipie...

Post autor: piasek101 » 3 maja 2011, o 21:41

kristoffwp pisze:Matura.
To przecież wiem.
Chciałem się upewnić czy inni też tak mają.

A maturzyści to niech idą odpoczywać - najlepiej to im zrobi przed jutrzejszym.

Jan Kraszewski
Administrator
Administrator
Posty: 25099
Rejestracja: 20 mar 2006, o 21:54
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Wrocław
Podziękował: 1 raz
Pomógł: 4183 razy

Forum ledwo zipie...

Post autor: Jan Kraszewski » 3 maja 2011, o 21:54

Mam to samo. I jak tu prowadzić dyskusję, gdy za każdą próbą wysłania postu mam zamiast tego info, że pojawił się nowy post w tym wątku...

JK

Awatar użytkownika
scyth
Gość Specjalny
Gość Specjalny
Posty: 6392
Rejestracja: 23 lip 2007, o 15:26
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował: 3 razy
Pomógł: 1087 razy

Forum ledwo zipie...

Post autor: scyth » 3 maja 2011, o 22:03

Forum znajduje się na wspólnym serwerze z innymi serwisami firmy netstel (m. in. z serwisem ze streszczeniami). Przypuszczam, że może to być przyczyną, jednak mimo to jutro dam znać o problemie.

Jan Kraszewski
Administrator
Administrator
Posty: 25099
Rejestracja: 20 mar 2006, o 21:54
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Wrocław
Podziękował: 1 raz
Pomógł: 4183 razy

Forum ledwo zipie...

Post autor: Jan Kraszewski » 3 maja 2011, o 22:07

No tak, to coś wyjaśnia, choć zastanawiam się, skąd te nagłe skoki prędkości. Teraz znów śmiga jak błyskawica.

JK

adambak
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 1272
Rejestracja: 8 sty 2011, o 18:18
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował: 295 razy
Pomógł: 115 razy

Forum ledwo zipie...

Post autor: adambak » 3 maja 2011, o 22:27

Trzeba przyznać że przez ostatnich kilka (chyba trzy) dni bardzo wolno forum chodziło, zobaczymy jakie info się pojawi jutro..
Jan Kraszewski pisze:No tak, to coś wyjaśnia, choć zastanawiam się, skąd te nagłe skoki prędkości. Teraz znów śmiga jak błyskawica.

JK
Bo już większość maturzystów poszła spać, z resztą ja też już lecę..
Dobranoc Matematyko!

piasek101
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 22957
Rejestracja: 8 kwie 2008, o 22:04
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: piaski
Podziękował: 1 raz
Pomógł: 3103 razy

Forum ledwo zipie...

Post autor: piasek101 » 2 wrz 2011, o 17:49

A jak macie dzisiaj ?

Bo mi się ślimaczy otwieranie pola odpowiedzi.

Lbubsazob
Gość Specjalny
Gość Specjalny
Posty: 4669
Rejestracja: 17 maja 2009, o 13:40
Płeć: Kobieta
Lokalizacja: Gdańsk
Podziękował: 124 razy
Pomógł: 978 razy

Forum ledwo zipie...

Post autor: Lbubsazob » 2 wrz 2011, o 17:57

Mi też, ale nie pierwszy raz, więc specjalnego wrażenia to na mnie nie robi...

anna_
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 16277
Rejestracja: 26 lis 2008, o 20:14
Płeć: Kobieta
Podziękował: 19 razy
Pomógł: 3232 razy

Forum ledwo zipie...

Post autor: anna_ » 21 maja 2012, o 20:17

Ależ muli.
Nie da się czegoś z tym zrobić?

ODPOWIEDZ