proponuje sprobowac bez kalkulatora - ja niewiem jak sie za to zabrac :mad: :
\(\displaystyle{ (\frac{2}{11*13}+\frac{2}{13*15}+\frac{2}{15*17}+\frac{2}{17*19}+\frac{2}{19*21})
*462-[1,2*(x-1,05)]:2,4=19}\)
Hmm a tematu poprawnego nie dało się napisać? Post juz powinien być w koszu, ale zapis jest elegancki, więc zostawiam . Lorek
Rozwiąż równanie
- Calasilyar
- Użytkownik

- Posty: 2495
- Rejestracja: 2 maja 2006, o 21:42
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Wrocław/Sieradz
- Podziękował: 29 razy
- Pomógł: 410 razy
