IV Edycja Ogólnopolskiej Olimpiady "O Diamentowy Indeks AGH"
IV Edycja Ogólnopolskiej Olimpiady "O Diamentowy Indeks AGH"
Wyniki I etapu: http://moodle.cel.agh.edu.pl/diament/mo ... .php?id=27
-
- Użytkownik
- Posty: 705
- Rejestracja: 10 lip 2009, o 16:32
- Płeć: Mężczyzna
- Podziękował: 21 razy
- Pomógł: 58 razy
IV Edycja Ogólnopolskiej Olimpiady "O Diamentowy Indeks AGH"
Wyniki do szkół przychodzą późnij niż są na stronie zwykle kilka dni ...Ahhaa pisze:Wysłali coś do waszych szkół?
IV Edycja Ogólnopolskiej Olimpiady "O Diamentowy Indeks AGH"
Czy mógłby ktoś podać swoje odpowiedzi z fizyki z I etapu bo gdzieś straciłem 18 % i nie wiem za bardzo które zadanie mogłem źle zrobić?
IV Edycja Ogólnopolskiej Olimpiady "O Diamentowy Indeks AGH"
Średnio mi poszło. Przypadkiem nie wysłałem pierwszego zadania. Dostałem 87%, ale mimo wszystko liczy się, że przeszedłem
-
- Użytkownik
- Posty: 2
- Rejestracja: 14 lut 2011, o 17:18
- Płeć: Kobieta
- Lokalizacja: łódzkie
IV Edycja Ogólnopolskiej Olimpiady "O Diamentowy Indeks AGH"
Orientuje się ktoś jak długo trwa II etap z matematyki?
-
- Użytkownik
- Posty: 97
- Rejestracja: 11 lis 2009, o 19:44
- Płeć: Kobieta
- Lokalizacja: Chrzanów
- Podziękował: 7 razy
- Pomógł: 9 razy
IV Edycja Ogólnopolskiej Olimpiady "O Diamentowy Indeks AGH"
No właśnie chyba nie można, skoro na zawiadomieniu nie ma. Ja byłam w zeszłym roku i z tego co pamiętam to tylko długopis, a pisaliśmy na kartkach czystych, nie w kratkę.
A wg mnie największa trudność tego konkursu polega na braku kalkulatora.
A wg mnie największa trudność tego konkursu polega na braku kalkulatora.
-
- Użytkownik
- Posty: 1994
- Rejestracja: 20 lis 2007, o 18:52
- Płeć: Mężczyzna
- Podziękował: 52 razy
- Pomógł: 271 razy
IV Edycja Ogólnopolskiej Olimpiady "O Diamentowy Indeks AGH"
braku kalkulatora ? rok temu mozna bylo miec naukowy ludzie oni nas tam napakowali jak kurczaki moja rada taka: wezcie wszystko co "moze" wam sie przydac w razie czego bedziecie kombinowac... mnie niestety nie bedzie gdyz w tym czasu mam inny konkursik ; )
-
- Użytkownik
- Posty: 684
- Rejestracja: 6 lis 2009, o 21:00
- Płeć: Mężczyzna
- Podziękował: 59 razy
- Pomógł: 101 razy
IV Edycja Ogólnopolskiej Olimpiady "O Diamentowy Indeks AGH"
http://moodle.cel.agh.edu.pl/diament/mo ... .php?id=20
Czytanie nie gryzieQ:Z czego można, a z czego nie można korzystać na zawodach?
A:W czasie zawodów II i III stopnia nie wolno korzystać z kalkulatorów, telefonów komórkowych, tablic tematycznych, notatników elektronicznych itp.
Z ołówka można korzystać tylko przy robieniu rysunków.
Q:Co warto mieć ze sobą na zawodach?
A:Przede wszystkim zegarek, który nie jest jednocześnie telefonem komórkowym oraz zawiadomienie w którym budynku i sali odbywa się Olimpiada.
-
- Użytkownik
- Posty: 705
- Rejestracja: 10 lip 2009, o 16:32
- Płeć: Mężczyzna
- Podziękował: 21 razy
- Pomógł: 58 razy
IV Edycja Ogólnopolskiej Olimpiady "O Diamentowy Indeks AGH"
ale oczy boląGlo pisze:http://moodle.cel.agh.edu.pl/diament/mo ... .php?id=20
Czytanie nie gryzieQ:Z czego można, a z czego nie można korzystać na zawodach?
A:W czasie zawodów II i III stopnia nie wolno korzystać z kalkulatorów, telefonów komórkowych, tablic tematycznych, notatników elektronicznych itp.
Z ołówka można korzystać tylko przy robieniu rysunków.
Q:Co warto mieć ze sobą na zawodach?
A:Przede wszystkim zegarek, który nie jest jednocześnie telefonem komórkowym oraz zawiadomienie w którym budynku i sali odbywa się Olimpiada.