Politechnika Poznańska problem z logowaniem
Witam,
dzisiaj od godziny 16:00 staram się zalogować do systemu rekrutacyjnego jednak serwer jest tak obciążony że jeszcze mi się nie udało, czy tak samo macie? Bo teraz nie wiem co mam robić żeby złożyć dokumenty w e-systemie.
dzisiaj od godziny 16:00 staram się zalogować do systemu rekrutacyjnego jednak serwer jest tak obciążony że jeszcze mi się nie udało, czy tak samo macie? Bo teraz nie wiem co mam robić żeby złożyć dokumenty w e-systemie.
Ostatnio zmieniony 1 lip 2010, o 13:12 przez miki999, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Temat umieszczony w złym dziale.
Powód: Temat umieszczony w złym dziale.
-
miodzio1988
Zaczekać. Wcześniej czy później ludzie sobie darują logowanie.
ale jest tzw. masakra składając na polibudę we wrocławiu, warszawie nie było żadnych problemów z obciążeniem albo to świadczy o tym, że polibuda poznańska jest najbardziej oblegana, albo o tym, że nie potrafi sobie poradzić z ruchem jaki jest generowany na ich serwerach, lub też aplikacje które zostały napisane są źle zrobione i zapychają się przy większej ilości logowań.
-
miodzio1988
Założysz się, że były ( i właśnie teraz są....)?, warszawie nie było żadnych problemów z obciążeniem
-
miodzio1988
Spokojnie proszę czekać.-- 30 czerwca 2010, 23:13 --Spokojnie proszę czekać.
to są chyba jakieś żarty, do teraz nie udało mi się zalogować :/
Pewnie że pomoże, wystawiam opinie na temat danej uczelni, to źle świadczy o niej, mamy XXI wiek i problem z obciążeniem serwera w dzisiejszych czasach jest niedopuszczalny, trochę więcej wejść kandydatów i serwer zalicza zwis, tym bardziej, że politechnika nie posiada łącza 1 MB płacą grube pieniądze za administratorów i łącze które do nich dociera. Jeżeli nie potrafią sobie z tym poradzić to jak potrafią nauczyć? Skoro sami się nie znają.miodzio1988 pisze:A narzekanie myślisz, że Ci pomoże?
-
miodzio1988
No to nie idź na daną uczelnie. Proste. Przecież się nie znają tam. Więc nie ma po co się już logować tam, nie?
Trzeba iść tam bo inaczej nie otrzymam stopnia inżyniera lub też później magistra.miodzio1988 pisze:No to nie idź na daną uczelnie. Proste. Przecież się nie znają tam. Więc nie ma po co się już logować tam, nie?
Formalność musi być.
-
miodzio1988
Nie trzeba. I za kilka lat Twój pracodawca zobaczy wpis na takim forum i nie da Ci pracy, bo:
Myślimy trochęJeżeli nie potrafią sobie z tym poradzić to jak potrafią nauczyć? Skoro sami się nie znają.
Nie trzeba ? To podaj mi przykład jak zdobyć tytuł inżyniera nie idąc na studia? myślimy również ...miodzio1988 pisze:Nie trzeba. I za kilka lat Twój pracodawca zobaczy wpis na takim forum i nie da Ci pracy, bo:Myślimy trochęJeżeli nie potrafią sobie z tym poradzić to jak potrafią nauczyć? Skoro sami się nie znają.
-
miodzio1988
No, a kto Cię zmusza do tego, abyś miał ten tytuł? Chcesz mieć ten tytuł to nie narzekaj i spokojnie czekaj. Sikasz do własnego gniazda
A kto Ci napisał, że zmusza mnie ktoś? Sam chce go uzyskać, ale aby to zrobić jest tylko jedna droga.
Spokojnie czekaj? Jutro ostatni dzień rekrutacji, pieniądze trzeba wysłać a ty mi każesz czekać?
Spokojnie czekaj? Jutro ostatni dzień rekrutacji, pieniądze trzeba wysłać a ty mi każesz czekać?