skąd wzięły się wyniki w tabeli
-
- Użytkownik
- Posty: 120
- Rejestracja: 6 sty 2008, o 20:43
- Płeć: Kobieta
- Lokalizacja: Katowice
- Podziękował: 39 razy
skąd wzięły się wyniki w tabeli
Mam pytanie, czy wie ktoś może skąd wzięły się wyniki pod tabelą? Z jakiegoś wzoru? Bardzo proszę o pomoc.
http://republika.pl/blog_mi_430986/7248 ... 020633.jpg
http://republika.pl/blog_mi_430986/7248 ... 020633.jpg
Ostatnio zmieniony 10 cze 2010, o 11:40 przez pixelka, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Użytkownik
- Posty: 120
- Rejestracja: 6 sty 2008, o 20:43
- Płeć: Kobieta
- Lokalizacja: Katowice
- Podziękował: 39 razy
skąd wzięły się wyniki w tabeli
Tak, ale chodzi o to skąd wzieli
\(\displaystyle{ X^{2}=13,061, df=1, \alpha < 0,001 i Ckor= 0,518}\)
\(\displaystyle{ X^{2}=13,061, df=1, \alpha < 0,001 i Ckor= 0,518}\)
-
- Użytkownik
- Posty: 3424
- Rejestracja: 30 sie 2006, o 14:36
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Szczecin
- Podziękował: 2 razy
- Pomógł: 476 razy
skąd wzięły się wyniki w tabeli
to postaw tak aby bylo wszystko jasnepixelka pisze:... czy wie ktoś może skąd wzięły się wyniki podane w tabeli?
a te dane pod tabela to wyliczyli ze wzorow