\(\displaystyle{ \frac{11}{3}}\)
\(\displaystyle{ \frac{1}{23}}\)
\(\displaystyle{ \frac{1}{26}}\)
\(\displaystyle{ \frac{1}{31}}\)
\(\displaystyle{ \frac{7}{100}}\)
od najmniejszego do największego...
proszę o rozwinięcia dziesiętne.....
ułamki
- bolo
- Użytkownik

- Posty: 2352
- Rejestracja: 2 lis 2004, o 08:28
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: BW
- Podziękował: 8 razy
- Pomógł: 191 razy
ułamki
Dwukrotnie dostałaś odpowiedź, żeby użyć kalkulatora. A może po prostu nie chce Ci się wziąć kalkulatora do ręki i wstukac kilka cyferek...?
Dosyć tego, jeszcze kilka podobnych postów i cały temat ląduje w koszu.
Dosyć tego, jeszcze kilka podobnych postów i cały temat ląduje w koszu.
-
karusia
- Użytkownik

- Posty: 16
- Rejestracja: 19 kwie 2006, o 16:42
- Płeć: Kobieta
- Lokalizacja: Niebo
- Podziękował: 9 razy
ułamki
Grozisz mi?! Wydaje mi się, że forum jest po to, żeby sobie pomagać, tak?!bolo pisze:Dosyć tego, jeszcze kilka podobnych postów i cały temat ląduje w koszu.
Moja sprawaNostry pisze:Czyżby Alzheimer?
- bolo
- Użytkownik

- Posty: 2352
- Rejestracja: 2 lis 2004, o 08:28
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: BW
- Podziękował: 8 razy
- Pomógł: 191 razy
ułamki
Nikomu nie grożę, jestem tylko przeciwnikiem lenistwa i absurdu.
Odpowiedź padła, zamykam.
PS od Undre :
Nie na kalkulatorze się świat kończy. Czasem warto skorzystać z opcji "szukaj" i poszukać np czegoś, co nazywa się potocznie dzieleniem pod kreską. Już dzisiaj widziałem temat, w którym ktoś miał z tym problem. Warto się tym zainteresować choćby dlatego, że w razie braku dostawy netu czy popsutej baterii w kalkulatorze masz jakieś szanse wykonania zadania.
Odpowiedź padła, zamykam.
PS od Undre :
Nie na kalkulatorze się świat kończy. Czasem warto skorzystać z opcji "szukaj" i poszukać np czegoś, co nazywa się potocznie dzieleniem pod kreską. Już dzisiaj widziałem temat, w którym ktoś miał z tym problem. Warto się tym zainteresować choćby dlatego, że w razie braku dostawy netu czy popsutej baterii w kalkulatorze masz jakieś szanse wykonania zadania.
Ostatnio zmieniony 13 wrz 2006, o 21:09 przez bolo, łącznie zmieniany 1 raz.

