[TeX] Problem z uruchomieniem Texa.
-
grandslam
- Użytkownik

- Posty: 112
- Rejestracja: 23 maja 2006, o 19:58
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Poznań
- Podziękował: 12 razy
- Pomógł: 13 razy
[latex] Problem z uruchomieniem Texa.
Pobrałem program Tex z tej strony i przy uruchomieniu pokazuje mi się okienko gdzie jest napisane ,że jest brak dostępu do pliku stand.2TX. W instrukcji nie znalazłem rozwiązania problemu, proszę o pomoc.
Ostatnio zmieniony 11 lip 2006, o 12:03 przez grandslam, łącznie zmieniany 1 raz.
-
W_Zygmunt
- Użytkownik

- Posty: 544
- Rejestracja: 1 wrz 2004, o 22:47
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Kraków
- Pomógł: 53 razy
[latex] Problem z uruchomieniem Texa.
Proszę pobrać z tego adresu plik
Sposób postępowania jest opisany w pliku
,
który jest dołączony jako „Dokumentacja”
http://matematyka.pl/dload.php?action=file&id=14 .
Instrukcja znajduje się w pliku:
http://www.ghnet.pl/~wzygm/Wielosc/TEX-iarz1.doc
Jeśli byłyby jakieś problemy, proszę o kontakt na PW
(prywatna wiadomość).
Sposób postępowania jest opisany w pliku
,
który jest dołączony jako „Dokumentacja”
http://matematyka.pl/dload.php?action=file&id=14 .
Instrukcja znajduje się w pliku:
http://www.ghnet.pl/~wzygm/Wielosc/TEX-iarz1.doc
Jeśli byłyby jakieś problemy, proszę o kontakt na PW
(prywatna wiadomość).