Reklamy na forum.
- tim
- Użytkownik

- Podziękował: 3 razy
Reklamy na forum.
Mam pytanie odnośnie reklam. Wiem, że to jest zapewne jedyne źródło dochodu, ale bez przesady. Na początku były na górze strony : OK. Potem pojawiły się zaznaczone w wiadomościach na niebiesko (po najechaniu ukazywało się okienko z reklamą). Dziś patrzę i co któreś słowo na czerwono. Myślałem, że moderator poprawił błąd ortograficzny, a tu patrzę, reklama. Nie można zmienić koloru na łagodniejszy? Trudno rozróżnić, które to podkreślenie, a które reklama. Przykład:
(zaznaczone na czarno to reklamy).
(zaznaczone na czarno to reklamy).
-
Rogal
- Użytkownik

- Podziękował: 1 raz
Reklamy na forum.
Pozostaje kwestia, co autorzy mieli na myśli - pandę małą, którą Chińczycy zwą ognistym lisem, czy też istotnie lisa, któremu płonie kita. Pozwolę sobie tę kwestię pozostawić nierozstrzygniętą, gdyż nie mam bladego pojęcia. 
- Szemek
- Użytkownik

- Podziękował: 43 razy
Reklamy na forum.
Adblock będzie działał tak, jak zostanie ustawiony. Naucz się z niego korzystać i nie narzekajtim pisze:Wracając do tematu... ... Adblock - działa dzięki.
Edit. Czasami dobrze, czasami nie ;/
-
Marzycielka
- Użytkownik

Reklamy na forum.
Te reklamy to już kompletna żenada. Na każdej stronie, którą się wyświetli pokazuje się wielka reklama o nielegalnym oprogramowaniu. Mam wolny komputer i wyłączenie jej trwa naprawdę długo.
Czy konieczna jest taka komercjalizacja tego forum?-- 7 lis 2009, o 10:55 --Nie wiem gdzie znaleźć w FF Adblocka.
Czy konieczna jest taka komercjalizacja tego forum?-- 7 lis 2009, o 10:55 --Nie wiem gdzie znaleźć w FF Adblocka.
-
Jan Kraszewski
- Administrator

- Podziękował: 6 razy
Reklamy na forum.
Trzeba go sobie zainstalować. Użyj wujka Googla.Marzycielka pisze:Nie wiem gdzie znaleźć w FF Adblocka.
JK
-
Marzycielka
- Użytkownik

Reklamy na forum.
Dziękuję.
Do Administracji: Myślałam, że forum jest dla ludzi i powinno być przyjazne.
Do Administracji: Myślałam, że forum jest dla ludzi i powinno być przyjazne.
-
Rogal
- Użytkownik

- Podziękował: 1 raz
Reklamy na forum.
Szkoda jednak, że nie jest tak przyjazne i się samo nie finansuje. Co to w ogóle za teksty, że "jest dla ludzi i powinno być przyjazne"? Co ma jedno z drugim wspólnego? Nie wystarcza już fakt, że jest to najlepsza i całkowicie darmowa "rozwiązywarka" zadań matematycznych w Polsce?
-
Marzycielka
- Użytkownik

Reklamy na forum.
Ja widzę wyraźny związek. Jeśli już mam poświęcać czas nauce matmy, to wolę na forum matematycznym dociekać sposobu rozwiązania a nie szamotać się z reklamami.
"Rozwiązywarka"... Zauważyłam i wcale mi się nie podoba to, że gdy proszę o POMOC, dostaję gotowca. Są nieco mniejsze fora, również darmowe, może nawet lepsze niż to tutaj, na których ludzie mają chwilę czasu i poświęcają go na dogłębne wytłumaczenie (od pewnego poziomu). Niestety, ale dotychczas nie udało mi się znaleźć takiego forum matematycznego.
Twoja postawa zniechęca mnie do odwiedzania tego forum. Nie skupiaj się tak na swoim ego i nie pokazuj, że jesteś tu nie wiadomo kim, bo Twoim zadaniem jest pilnowanie porządku na forum, mogłabym rzec: sprzątanie. Ja go nie zakłócam.
Nijak odniosłeś się do mojej wypowiedzi, więc drugim razem daruj sobie. Piszę w dziale: Pytania, UWAGI, komentarze, roszczę więc sobie prawo do wypowiadania się o tym, co mi się podoba, a co nie. Administracja powinna wziąć pod uwagę i jeśli uważa za konieczne, odpowiedzieć czemu tak jest. Jak chcecie reklam, to OK, niech sobie wiszą w jednym miejscu, ale rozciągnięcie jej na cały ekran uważam za żałosne, tym bardziej, że tematyka nie jest matematyczna.
Zauważyłam, że forum schodzi na przysłowiowe psy. Myślałam, że obraz pożytecznego forum psują rzucający gotowce albo nowi użytkownicy, którzy nie zapoznali się z regulaminem. Ale widać, że to nie wszystko. Jacy rządzący, tacy obywatele, ale współpracować nie dadzą rady - odnieś to sobie do hierarchii na forum.
"Rozwiązywarka"... Zauważyłam i wcale mi się nie podoba to, że gdy proszę o POMOC, dostaję gotowca. Są nieco mniejsze fora, również darmowe, może nawet lepsze niż to tutaj, na których ludzie mają chwilę czasu i poświęcają go na dogłębne wytłumaczenie (od pewnego poziomu). Niestety, ale dotychczas nie udało mi się znaleźć takiego forum matematycznego.
Twoja postawa zniechęca mnie do odwiedzania tego forum. Nie skupiaj się tak na swoim ego i nie pokazuj, że jesteś tu nie wiadomo kim, bo Twoim zadaniem jest pilnowanie porządku na forum, mogłabym rzec: sprzątanie. Ja go nie zakłócam.
Nijak odniosłeś się do mojej wypowiedzi, więc drugim razem daruj sobie. Piszę w dziale: Pytania, UWAGI, komentarze, roszczę więc sobie prawo do wypowiadania się o tym, co mi się podoba, a co nie. Administracja powinna wziąć pod uwagę i jeśli uważa za konieczne, odpowiedzieć czemu tak jest. Jak chcecie reklam, to OK, niech sobie wiszą w jednym miejscu, ale rozciągnięcie jej na cały ekran uważam za żałosne, tym bardziej, że tematyka nie jest matematyczna.
Zauważyłam, że forum schodzi na przysłowiowe psy. Myślałam, że obraz pożytecznego forum psują rzucający gotowce albo nowi użytkownicy, którzy nie zapoznali się z regulaminem. Ale widać, że to nie wszystko. Jacy rządzący, tacy obywatele, ale współpracować nie dadzą rady - odnieś to sobie do hierarchii na forum.