IX (9) OMG - I etap.
-
Kaf
- Użytkownik

IX (9) OMG - I etap.
Pojawiła się lista! Kto z was się dostał? Próg jest \(\displaystyle{ >18}\), bo mam tyle a się nie dostałem.
IX (9) OMG - I etap.
Moje noty: 66655 (więc za trapez dali 5 a nie 2 jak niektórzy sądzili ), a próg z obecnych informacji \(\displaystyle{ \le 24}\)
-
gus
- Użytkownik

- Podziękował: 18 razy
IX (9) OMG - I etap.
Dzięki. Jestem tym bardziej szczesliwy, ze jeszcze ok. 1,5 roku temu ledwo mialem 5 z matematyki, nie myslalem o konkursach, a teraz final kuratoryjnego i omg ( to moje pierwsze podejscie).
IX (9) OMG - I etap.
Gratulucje Gus bo 30 punktów to nieźle i wszystkim co przeszli Mi się niestety nie udało, a szkoda, bo wiązałem nadzieje z tym konkursem (niestety dałem ciała z zapisem, czego bardzo żałuję, bo zadania cztery miałem dobrze, ale musieli nie uznać mi mojego toku rozumowiania). Pozostaje mi finał kuratoryjnego.
IX (9) OMG - I etap.
Myślę, że dobrym pomysłem byłoby gdyby kilka osób napisałoby ile dostało punktów i czy się dostały czy nie, żeby jakoś w miarę określić próg punktów*. Sam zdobyłem 17 punktów i (jak się spodziewałem) nie jest to wystarczająca ilość
*chyba że jest to w jakiś sposób zabronione (?)
*chyba że jest to w jakiś sposób zabronione (?)
-
cuber2460
- Użytkownik

IX (9) OMG - I etap.
30/30
A byłem pewny, że mi utną za drugie, bo mocno przekombinowałem
Kolega miał 23 pkt i przeszedł więc na razie wychodzi, że próg w przedziale <19, 23>
A byłem pewny, że mi utną za drugie, bo mocno przekombinowałem
Kolega miał 23 pkt i przeszedł więc na razie wychodzi, że próg w przedziale <19, 23>
IX (9) OMG - I etap.
W końcu udało mi się zalogować
55620
18 punktów. Gdybym w pierwszym jeszcze raz spotęgował to miałbym pewnie sześć punktów i gdybym w drugim zrobił inaczej niż na 2 strony A4 to jest szansa, że miałbym 20 punktów Chociaż szczerze jestem zdziwiony za dwa punkty w czwartym, bo wypisałem tam takie idiotyzmy. Ale najwidoczniej sprawdzacze mojego zadania uznali, to za "widoczny postęp w kierunku rozwiązania"
55620
18 punktów. Gdybym w pierwszym jeszcze raz spotęgował to miałbym pewnie sześć punktów i gdybym w drugim zrobił inaczej niż na 2 strony A4 to jest szansa, że miałbym 20 punktów Chociaż szczerze jestem zdziwiony za dwa punkty w czwartym, bo wypisałem tam takie idiotyzmy. Ale najwidoczniej sprawdzacze mojego zadania uznali, to za "widoczny postęp w kierunku rozwiązania"
-
ElEski
- Użytkownik

IX (9) OMG - I etap.
Dostałem się, o Boże!!!
26562 wystarczyło!!
Mam pytanie do bardziej doświadczonych. Wiecie może jak dobrze przygotować się do finału?
Polecacie może jakieś książki albo zbiory zadań?
26562 wystarczyło!!
Mam pytanie do bardziej doświadczonych. Wiecie może jak dobrze przygotować się do finału?
Polecacie może jakieś książki albo zbiory zadań?