Zapalenie zatok i chyba schodzi wlasnie na gardło... A zawroty głowy normalka - po tym jak przestała mnie bolec głowa od zatok to przy każdym dmuchaniu nosa musze siedziec, bo się zataczam To chyba kwestia pogody.Mplayer pisze:na co chora?maszyn pisze:mcbob - nie za abrdzo mam co innego z soba począć, bo siędze w domu chora :]
Właśnie, jaki wydział i kierunek?
Ja tażke chory.. ^^ Na zapalenie gardła.. Ale jakoś tak cały czas mi się w głowie kręci..
Powrotu do zdrowia życzę..
--------
Mi ta stronka AGH wcale się nie włącza.. (Choć w sumie to chcę zobaczyć tylko z ciekawości, bo na PW się wybiram..)
Punkty na AGH...
Punkty na AGH...
-
fafus
- Użytkownik

- Podziękował: 3 razy
Punkty na AGH...
AiR jako pierwszy kierunek, miałem 921 punktów - nie dostałem sie
ktoś sie orientuje jaki próg na AiRze był? mozna liczyc jeszcze na jakąś druga rekrutacje?
ktoś sie orientuje jaki próg na AiRze był? mozna liczyc jeszcze na jakąś druga rekrutacje?
-
Kajot
- Użytkownik

Punkty na AGH...
967, EAiE, Infa zwykla, przyjęty
aczkolwiek juz wybralem wczesniej PW, tak wiec na pewno jedno miejsce sie zwolni : D
aczkolwiek juz wybralem wczesniej PW, tak wiec na pewno jedno miejsce sie zwolni : D
- mcbob
- Użytkownik

Punkty na AGH...
Zostałeś zakwalifikowany na studia na kierunku Informatyka na Wydziale Elektrotechniki, Automatyki, Informatyki i Elektroniki.
Miałem 954 punkty
Miałem 954 punkty
-
Kajot
- Użytkownik

Punkty na AGH...
infa @ EiTireason pisze:o widzisz, a nie wiesz jaki prog byl? na co na PW idziesz?
nie mam pojecia jaki prog na aghu
Punkty na AGH...
Dobra, po tekście "weszło mi" czuję się zmobilizowana do ciągłego wbijania na serwer. xD-- 15 lipca 2009, 19:03 --Weszło mi... z Internet Explorera. Dostałam się. 837, matematyka.
- Mplayer
- Użytkownik

- Podziękował: 3 razy
Punkty na AGH...
Weszło mi z Mozilli..
946 pkt, dostałem się na informatykę, wydział Elektrotechniki, Automatyki, Informatyki i Elektroniki ..
Ale z AGH rezygnuję, w Wawie mam mieszkanie za darmo....
946 pkt, dostałem się na informatykę, wydział Elektrotechniki, Automatyki, Informatyki i Elektroniki ..
Ale z AGH rezygnuję, w Wawie mam mieszkanie za darmo....