Jan Kraszewski pisze:Zainteresowanie było duże, więc dodatkowego naboru na matematykę na UWr. prawie na pewno nie będzie.
Na wszelki wypadek podkreślę: prawie na pewno. Zawsze można sprawdzić w sierpniu, jak jest faktycznie.
JK-- 10 lipca 2009, 21:09 --
kolanko pisze:no powiedzcie mi jeszcze co jesli nie wplacilem na rekrutacje a ona sie skonczyla a ja jestem zarejestrowany i daje wam spokoj
Na mój gust małe szanse, ale to zależy od uczelni i kierunku - zawsze jest jakaś szansa na wyjątek od reguły. Telefon do Komisji Rekrutacyjnej niezbędny.
a ja złożyłem i żałuje... ale to było działanie podjęte w euforii po wynikach maturalnych składałem gdzie popadło dobrze że to nie były moje pieniądze...
Tadrion pisze:Słaby wynik? Kilka osób z czołówki pójdzie na coś innego i dostaniesz stypendium jako student kierunku zamawianego
O właśnie, jak to jest? Gdzieś czytałam, że trzeba tylko mieć dobry wynik z matury i złożyć podanie, a do stypendium kwalifikuje się ok. 33% najlepszych studentów (czyli tak jakby pierwsza 70-tka z 210 na informatyce, oczywiście z tych, którzy złożyli podanie). Czyli jest to opcja dla świeżo upieczonych studentów?
xpenguin, sprawdź szczegóły na stronie głównej Instytutu Informatyki UWr 64 studentow (ok. 30%) z najlepszymi wynikami rekrutacji dostanie stypendium w wysokosci 1000zł/mies przez pierwszy semestr, potem będą brane pod uwage wyniki egzaminów itd. Pod uwagę brani będą jedynie Ci dla których będą to pierwsze studia w życiu, Więc akurat dla świeżaków
Tadrion, heh optymista jak dostanę to będę się cieszył, a jak nie to trudno, zawalcze na drugi semestr matura mi nie podeszła, słabo napisałem, mogłem znacznie lepiej, próbna to było 98%...ech no ale nic nie poradzę, siła wyższa ważne ze cel jest osiagniety.
Ostatnio zmieniony 10 lip 2009, o 22:03 przez Tomcat, łącznie zmieniany 1 raz.
xpenguin pisze:O właśnie, jak to jest? Gdzieś czytałam, że trzeba tylko mieć dobry wynik z matury i złożyć podanie, a do stypendium kwalifikuje się ok. 33% najlepszych studentów (czyli tak jakby pierwsza 70-tka z 210 na informatyce, oczywiście z tych, którzy złożyli podanie). Czyli jest to opcja dla świeżo upieczonych studentów?
PS. Mowa o UWr oczywiście
Jak wiadomo, to zależy od uczelni. Na informatyce UWr. obowiązują .