Wie ode mnie. Dzwoniłem tam, bo nie wiedziałem, czy warto jechać, więc jakoś wyciągnąłem (bo nie chcieli mi powiedziec ) miejsce. Mam nadzieje, że mnie nie okłamali
a ja pieprze, nie jade. nie bede wydawal 100 zl + 5 godzin meczyl sie w pociagu zeby dostac uscisk dloni prezesa i jakas ksiazke (z moim zenujacym wynikiem i tak nic wiecej nie bedzie). w sumie to milo byloby sie napic "jeszcze raz" :J ale niestety starsi mi podrozy nie zafunduja.
No to g zadzwon do nich i powiec, ze rezygnujesz z wyroznienia i zeby ktos nastepny w kolejce dostal (bo innym by zalezalo na tym, aby miec max pkt z matmy .... np. mi )
Witam! A jak w tym roku? Czy startujecie w tym konkursie?
No ja wlasnie zamierzam przepisac i wyslac rozwiazania zadan wiec mam kilka pytań:
"Pamiętaj, że oprócz odpowiedzi na zadania musisz czytelnie podać następujące dane: identyfikator uczestnika, imię, nazwisko, oraz nazwę, numer i adres szkoły
Rozwiązania poszczególnych zadań powinny być przysyłane wyłącznie na osobnych kartkach formatu A4, każda kartka powinna być czytelnie podpisana identyfikatorem uczestnika. Prace nie spełniające tych wymagań nie będą sprawdzane."
Czyli wystarczy ze na kazdej kartce z zadaniem napisze swój identyfikator, a imię, nazwisko, oraz nazwę, numer i adres szkoły dam na jakiejś oddzielnej kartce i włożę do rozwiązań? Czy może przy każdym zadaniu mam podawać wszystkie informacje o sobie?
Nie chciałbym żeby moja praca nie byla sprawdzona tylko dlatego, że nie dopełniłem regulaminu.. ;D
I jeszcze coś: czy piszecie rozwiązania ręcznie, czy może na komputerze?