I ja się podpisuję pod tym stwierdzeniem. Sam moderator Ci powiedział, że jest lepiej więc czego jeszcze chcesz?-- 13 marca 2010, 15:00 --O i proszę podac nazwy użytkowników, którzy przestali pisac(ich dzialnosc się zmniejszyla), bo tego licznika nie ma. Konkretnie.Zdecydowanie za dużo, ale to, że nie widać ich jest między innymi zasługa moderacji i oczywiście dziękujemy wszystkim, którzy zgłaszają takie przypadki. Na szczęście od czasu schowania informacji o pkt. zdecydowanie mniej i chwała za to Administracji.
Punkty pomógł znowu
-
miodzio1988
Punkty pomógł znowu
-
mat_61
- Użytkownik

Punkty pomógł znowu
miki999, nareszcie mogę przeczytać coś merytorycznego. Myślałem, że się nie doczekam.
Wszystkie pozostałe argumenty związane z moderowaniem przyjmuję jak najbardziej.
Dziękuję za rzetelne (po raz pierwszy) wyjaśnienie i pozdrawiam!
-- 13 mar 2010, o 15:21 --
Miodzio, myślę, że niezbyt uważnie, albo wybiórczo przeczytałeś to co napisałem i Twoja interpretacja (albo wyobrażenie) moich argumentów oraz intencji niestety rozmija się z rzeczywistością.
Pozdrawiam!
Ja właśnie swoje argumenty precyzyjnie wypisałem ale nikt wcześniej nie był łaskaw się do nich ustosunkować.miki999 pisze:Nie bawmy się implikacjami, tylko dawajmy merytoryczne argumenty
Ja nie mogę powiedzieć "generalnie" ale że nie jest dla mnie jakoś szczególnie ważny uzasadniłem. Podobnie jak to dlaczego się o to pytam.miki999 pisze:Mi tam generalnie wisi to czy mam pasek więcej po lewej stronie czy nie.
Nie jestem i nigdy nie byłem zbulwersowany a jeżeli to co napisałem miałoby być walką, to bardziej o informację niż o bezwzględne przywrócenie poprzedniego stanu rzeczymiki999 pisze:Nie rozumiem też dlaczego ludzie tak się bulwersują i walczą o to.
No nie tak od razu Ale jeżeli ktoś jest bardzo namolny to czemu nie?miki999 pisze:Mamy banować użytkowników za to, że proszą o pkt. pomógł?
Mnie zdecydowanie też.miki999 pisze:Co do wdzięczności, to np. taka forma:
https://matematyka.pl/post685403.htm#p685403
mnie dużo bardziej satysfakcjonuje i motywuje.
Wszystkie pozostałe argumenty związane z moderowaniem przyjmuję jak najbardziej.
Dziękuję za rzetelne (po raz pierwszy) wyjaśnienie i pozdrawiam!
-- 13 mar 2010, o 15:21 --
To tak jak ja (patrz wyżej)miodzio1988 pisze:I ja się podpisuję pod tym stwierdzeniem.Zdecydowanie za dużo, ale to, że nie widać ich jest między innymi zasługa moderacji i oczywiście dziękujemy wszystkim, którzy zgłaszają takie przypadki. Na szczęście od czasu schowania informacji o pkt. zdecydowanie mniej i chwała za to Administracji.
Niczego. A czego wg Ciebie chciałem wcześniej? Przeczytałeś w ogóle to co napisałem, bo mam wrażenie, że jeżeli tak to mało uważniemiodzio1988 pisze:Sam moderator Ci powiedział, że jest lepiej więc czego jeszcze chcesz?
Nigdzie nie twierdziłem, że ktokolwiek z tego powodu przestał pisać. Nie twierdziłem także, że ktoś zmniejszył swoją aktywność (bo niby jakbym miał to sprawdzić?) Tym samym, nie wiedząc nawet czy tacy istnieją, nie mogę podać nazw użytkowników spełniających te kryteria.miodzio1988 pisze:O i proszę podać nazwy użytkowników, którzy przestali pisać(ich działalność się zmniejszyła), bo tego licznika nie ma. Konkretnie.
Miodzio, myślę, że niezbyt uważnie, albo wybiórczo przeczytałeś to co napisałem i Twoja interpretacja (albo wyobrażenie) moich argumentów oraz intencji niestety rozmija się z rzeczywistością.
Pozdrawiam!
- mol_ksiazkowy
- Użytkownik

- Podziękował: 3425 razy
Punkty pomógł znowu
Quote:
Czy sa juz widoczne jakies pozytywne efekty tej decyzji...? (o ile tak - to jakie) ?Chcą dogodzić użytkownikom, którym idea punktów "pomgół" się nie podoba, a zarazem nie likwidować tej opcji by i druga strona nie była za bardzo poszkodowana, zdecydowaliśmy się na takie rozwiązanie.
-
miodzio1988
Punkty pomógł znowu
Odpowiedz moderatora z tego tematuCzy sa juz widoczne jakies pozytywne efekty tej decyzji...? (o ile tak - to jakie) ?
Zdecydowanie za dużo, ale to, że nie widać ich jest między innymi zasługa moderacji i oczywiście dziękujemy wszystkim, którzy zgłaszają takie przypadki. Na szczęście od czasu schowania informacji o pkt. zdecydowanie mniej i chwała za to Administracji.