Nara
[LVII OM] Przed II etapem...
Fajne dysputy panowie prowadzicie
Nie mniej jednak, aby myśleć o II etapie, trzeba wiedzieć czy sie na tym drugim etapie jest ;P i tu moje pytanie >>pewnie już padło, ale nie kce mi sie szukac, bom len
Nara
Nara
- Tomasz Rużycki
- Użytkownik

- Podziękował: 4 razy
- DEXiu
- Użytkownik

Coś was tak małodużo w tej Łodzi Chociaż 31 to i tak nienajgorzej Zobaczymy jak będzie na śląsku (idę o zakład że wyniki będą najpóźniej )
Czy ktoś zna wyniki z mazowieckiego? Jeżeli tak, to czy jest gdzieś opublikowana lista tych co przeszli?
- DEXiu
- Użytkownik

szpieg ==> Zgadujesz, jesteś raczej pewny, czy wiesz (prawie) na pewno? Albo inaczej spytam - na jakiej podstawie wyciągasz taki wniosek? 30 to niedużo całkiem biorąc pod uwagę to, że sopro ludzi uważało tegoroczny I etap za łatwy.
A ja może trochę odejdę od tematu i zapytam: w jakich godzinach pisze się drugi etap? Czy to jest gdzieś po południu, czy rano? I czy oni zapewniają nam nocleg na drugi dzień?
Swoją drogą rzeczywiście w Łodzi się pospieszyli.
Szpieg, skąd wiesz, że koledze brakło jednego punkta i skąd wiesz ile ich miał? Podają już takie rzeczy
Swoją drogą rzeczywiście w Łodzi się pospieszyli.
Szpieg, skąd wiesz, że koledze brakło jednego punkta i skąd wiesz ile ich miał? Podają już takie rzeczy
- DEXiu
- Użytkownik

Organizatorzy zapewniają nocleg nie tylko między pierwszym a drugim dniem, ale nawet dzień wcześniej (rejestracja odbywa się zwykle po południu w przeddzień zawodów). Zawody odbywają się wszędzie tak samo - w godzinach 9:00-14:00 Co do reszty szczegółów typu omówienie zadań itp. to zależy od okręgu.