Wrażenia po maturze 13 maja 2009.
Nie polecam do studiowania lublina poziom raczej niski i nic ciekawego sie nie dzieje ja z tad uciekam do wawy-- 3 lip 2009, o 23:31 --Nie polecam do studiowania lublina poziom raczej niski i nic ciekawego sie nie dzieje ja z tad uciekam do wawy
- kolanko
- Użytkownik

- Podziękował: 32 razy
dzieki za info ale ja i tak tam pojde pewnie na rok , zeby tylko cos studiowac w lublinie, bo pasuje mi tam byc roczek ;p pozniej w krakow wale
-
Kajot
- Użytkownik

biorac pod uwage ze rok temu prog byl 900 to chyba jednak obawy sa sluszne, zwazywszy jeszcze na dziwnie duza na moj gust liczbe wynikow 90+ z matmy, matura byla za prostaczeslaw pisze:saba90, system Edukacja.CL jest najgorszym systemem tego rodzaju na świecie Koledzy ze starszych roczników mówili, że w dzień pobierania wyników system wysypuje się na +/- 3 dni I tak jest co roku.
Ciekawe swoją drogą, dlaczego nie pozwolili na to, żeby każdy wpisał wynik sam sobie. I tak 90% ludzi to zrobiło, bo chcieli mieć informacje o wskaźniku rekrutacyjnym, a po co to liczyć samodzielnie skoro można wpisać. Sam tak zrobiłem zeby się upewnić, po czym skasowałem wyniki i czekam aż wypłyną same.
P.S. Napisałem do Ciebie wiadomość 27 czerwca i mam wrażenie, że nie doszła, bo mam ją w folderze Do wysłania.
coder89, Ty to byś się chyba bał o dostanie gdybyś miał wygraną OM i OF
- czeslaw
- Użytkownik

- Podziękował: 44 razy
Owszem, była za prosta. Ale wyników 90%+ jest tyle samo co w tamtym roku. Na tym forum wyniki naprawdę znacząco odbiegają od średnich.
Gdyby matura była trudniejsza, to co? Byłoby mniej dobrych wyników i mniejsze progi punktowe. I co z tego?
Gdyby matura była trudniejsza, to co? Byłoby mniej dobrych wyników i mniejsze progi punktowe. I co z tego?
-
Marcin_Garbacz
- Użytkownik

- Podziękował: 29 razy
A gdzie to powinno pisac? Ja nic nie widze u siebie. Ogolnie dla mnie ta rejestracja elektroniczna jest zrobiona bardzo chaotycznie i nieprofesjonalnie. Inne uczelnie mają lepiej to zorganizowane.kolanko pisze:pobralo komus automatycznie wyniki matur w rejestracji na AGH ?
edit:
W przebiegu rekrutacji mam tylko tabelke z złozonymi kierunkami i napisem kandydat. Wyników nie ma.
-
Tom555
- Użytkownik

- Podziękował: 36 razy
Jak złożę papiery na AGH (na jeden kierunek) i sie dostane, po czym zapisze sie na studia to czy później jest mozliwosc zrezygnowania tzn zabrania z powrotem papierów stamtąd? Zapisy tam są do 27 lipca, to czy później można się wycofać?
-
Tom555
- Użytkownik

- Podziękował: 36 razy
To dobrze, dzięki za info. Myślałem że moga być jakieś komplikacje, że jak po terminie sie chce wycofac to już after birds
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- lpek58
- Użytkownik

- Podziękował: 5 razy
niby elitarna informatyka w Polsce, a nawet nie potrafię zrobić ładnego i składnego systemu. Toż to chodzi tylko o ładne przedstawienie danych które znajdują się w ich bazie... żałość.
a co Ci tam nie pasuje? lepsze to AGHowskie niż to z PK No i przynajmniej pokazuje Ci wyliczony wskaźnik rekrutacji... na UJ nie pokazują tego No ale za to brak miejsca na którym sie zakwalifikowałeś, bądź nie, a to jest wadą i to dużą...
Nie wpisało... ale wpisze... po to tam to jest Poza tym trzeba liczyć się z opóźnieniami... Wszystkie szkoły przecież te wyniki pobierają... przy takiej ilości pobieranych danych muszą być opóźnienia...