Wrażenia po maturze 13 maja 2009.
siema. Ja mam takie pytanko jak to jest z tą olimpiadą o diamentowy indeks agh??? Chodzi mi o to gdzie mam to zaznaczyć że jestem laureatem? trzeba im to osobiście dostarczyć, bo w systemie rejestracji nie widze takiej opcji? gdyby ktoś wiedział niech pisze...aaa i jeszcze odnośnie kierunku zamawianego na automatyke i robotyke - imir, czy tytul laureata ma wplyw na to kto dostaje stypendium zamawiane, bo różnie to piszą????
-
Marcin_Garbacz
- Użytkownik

- Podziękował: 29 razy
A ktos sie wybiera na AGH lub PW na wydział technologi chemicznej ?? :woot:
-
xxxxx
- Użytkownik

- Podziękował: 16 razy
Do kiedy trwa rejestracja internetowa na agh? Bo ja tej strony ukr nie moge otworzyć cały czas mi bład wyskakuje...Ale chyba tak wcześnie jej nie zakończyli?
-
Marcin_Garbacz
- Użytkownik

nie jestem pewien ale na PW do 4 a na AGH to bodajze do 5 albo 7.xxxxx pisze:Do kiedy trwa rejestracja internetowa na agh? Bo ja tej strony ukr nie moge otworzyć cały czas mi bład wyskakuje...Ale chyba tak wcześnie jej nie zakończyli?
-
Marcin_Garbacz
- Użytkownik

xxxxx pisze:to jaka to jest strona? podajcie dokładnie bo zaczynam sie stresować ze wejsc nie moge i dlaczego?:D
Nic dziwnego, duzo maturzystow teraz na to wbija ostatnio PW tez nie działało bo serwery padły. Trzeba po prostu poczekać pare godzin i to minie.
-
xxxxx
- Użytkownik

- Podziękował: 16 razy
mam nadzieje bo ja tam chcialam sie zarejestrowac, poczekam moze faktycznie serwery nawalają ale jak ktos jest na 100% pewien do kiedy jest ta rejestracja to proszę zeby tu napisal na forum
- czeslaw
- Użytkownik

- Podziękował: 44 razy
A ja nie znalazłem lepszego wyniku polskiego niż mój: 76% z rozszerzenia Jest to trochę śmieszne, zważywszy że w całym liceum nie przeczytałem ani jednej lektury. Ciekawe kiedy matura zacznie sprawdzać realne umiejętności nabyte w liceum, a nie inteligentne lanie wody pod prawdopodobny klucz.
Na AGH można dokonywać opłaty rekrutacyjnej poprzez przelew elektroniczny?
-
Tom555
- Użytkownik

- Podziękował: 36 razy
Też mnie to interesuje (również jeśli chodzi o PK) bo mam konto w banku i tak byłoby wygodniejflux pisze:Na AGH można dokonywać opłaty rekrutacyjnej poprzez przelew elektroniczny?