dabros pisze:87% z matematyki (chyba coś pomieszałem w zadaniu z kulami)
a z fizyki tylko 76% (ale jestem dopiero w drugiej klasie i mam trochę wątpliwości odnośnie elektromagnetyzmu
ale i tak jestem zadowolony - drugi etap w Przemyślu (kawał drogi z Lublina)
mam pytanie.
Odpowiedzi wysyłałeś w oddzielnych listach??
I czy listy z informacją ze się dostałeś przysłano ci dwa razy/raz z wynikiem z fizyki a raz z wynikiem z matematyki/, czy w jednym.
Ja dziś dostrałem info że z matmy się dostałem a na temat fizyki nic nie pisało, jakbym nie brał udziału.
Odpowidzi wysłałem w jendej kopercie.
wojniz pisze:
Ja dziś dostrałem info że z matmy się dostałem a na temat fizyki nic nie pisało, jakbym nie brał udziału.
Odpowidzi wysłałem w jendej kopercie.
A wysłałeś zgłoszenie uczestnictwa do obydwu konkursów?
Witam!
Też wybieram się do Rudy:) matma+ fizyka.
Jeśli o mnie chodzi- wysłałem w jednej kopercie zadania z matmy i z fizy,tyle,ze dałem tam dwa osobne zgłoszenia- jedno do matmy,jedno do fizy, do domu przyszły dwie koperty z AGH i dwa zawiadomienia.
Pozdrawiam!
więc ja coś wiecej wiem, Mianowicie między fizyką a matematyką jest przerwa w sam raz żeby spokojnie zdązyć na drugą olimpiadę, któa jest w innym budynku. Zastanawia mnie tylko dlaczego na liście potrzebnych rzeczy nie mamy napisanych żadnych przyborów geometrycznych? Czy ktoś wie może na jakiej zasadze będą te zadania.
Do zobaczenia w Krakowie
[ Dodano: 9 Lutego 2008, 14:39 ]
aha jeszcze jedno czy moze wiecie gdzie moga byc zadania z poprzednich lat z tej olimpiady?
[ Dodano: 9 Lutego 2008, 14:41 ]
aha jeszcze jedno czy moze wiecie gdzie moga byc zadania z poprzednich lat z tej olimpiady?
czyli to jest pierwszy rok? A czy ktos ma pojecie jakie te zadania moga byc? mniej wiecej?
Nom w właśnie ciekawe czy będziemy mieli jakiekolwiek tablice.
Ja slyszałam ze pierwszy raz organizuja taka olimpiade. Ciekawe co to bedzie. Czyli nikt nie wie co trzeba wziasc ze soba. Dziwne... napisali co trzeba wziasc na inne przedmioty tylko nie na majce.
Kolega był dzisiaj w Przemyślu na 2 etapie z geografii. Mówił, że było tylko 19 osób. Za to jutro ponoć ma być 290 ;] Twierdzi, że informacje są potwierdzone.
Do zobaczenia