[LVII OM] Przed II etapem...
-
MichalM
- Użytkownik

Trzecie zrobił _chyba_ Janek Szejko i Tomek Kulczyński. 6 zrobił Filip Wolski, możliwe, że jako jedyny. To z fib. zrobił też Wojtek Śmietanka.
- DEXiu
- Użytkownik

Kurcze juzef, co ty się tak wpieniasz. Wyluzuj się trochę, człowieku Nie wiem czemu tak agresywnie na mnie naskakujesz. To że słyszałem, że z tymi zadaniami były największe problemy, a skąd inąd się "dowiedziałem" że (prawie) nikt ich nie zrobił to nie znaczy, że od razu musisz się tak do mnie odnościć. Abstrachując od faktów - skąd miałby mieć rozwiązanie, skoro "nikt tego zadania nie zrobił"? Może stąd, że po konkursie jeszcze miał chwilę czasu żeby "na spokojnie" przemyśleć to i skonsultować z innymi? Z reguły tak jest, że ludzie doznają olśnienia już po zakończeniu konkursu i nerwów.
A żeby nie było zbytniego off-topicu: jak obstawiacie - w jakich terminach będą publikowane wyniki pierwszego etapu z poszczególnych okręgów?
A żeby nie było zbytniego off-topicu: jak obstawiacie - w jakich terminach będą publikowane wyniki pierwszego etapu z poszczególnych okręgów?
- juzef
- Użytkownik

A jak ja się do Ciebie "odnoszczę"? Przecież nie użyłem żadnego wulgaryzmu, pisałem używając delikatnych słów. Moim zdaniem Twoje zachowanie polegające na poddawaniu w wątpliwość słów komisji oraz umiejętności Tomka Warszawskiego nie było w porządku.DEXiu pisze: to nie znaczy, że od razu musisz się tak do mnie odnościć
- DEXiu
- Użytkownik

Powtarzam, ze poddawanie czyjejkolwiek wiarygodności czy umiejętności nie było przeze mnie zamierzone, a jeśli zostało to tak odebrane to chciałem oficjalnie przeprosić zarówno Komisję, jak i Tomka, którego zresztą szanuję i podziwiam nie tylko za jego znakomite wyniki w OM, ale też w innych konkursach.
- g
- Użytkownik

padlem ze smiechu normalnie
dam mu to kiedys przeczytac... oficjalne przeprosiny i szacunek bo konkursy wygrywa... bahahahaaha
dam mu to kiedys przeczytac... oficjalne przeprosiny i szacunek bo konkursy wygrywa... bahahahaaha
- DEXiu
- Użytkownik

Haha. Bardzo śmieszne Widać mam trochę skrzywione poglądy, ale zawsze mi się wydawało, że osiągnięcie, jakim bez wątpienia jest drugie miejsce na OM, jest już chyba jakimś powodem do podziwu, nie? Może nie do szacunku (ciężko kogoś szanować tylko za to, że się popisał na konkursie), ale podziwu już tak Myślałem że wystarczająco przesadziłem z patetycznością tych przeprosin, ale jak widać nadal ciężko wychwycić lekką ironię
- g
- Użytkownik

z tym, ze ja sie dalej smieje :J
a co ty na to, ze ja jestem tomaszem warszawskim?
a co ty na to, ze ja jestem tomaszem warszawskim?
- DEXiu
- Użytkownik

Co ja na to? Miło poznać imiennika Skoro się dalej śmiejesz to chyba znaczy, że masz dobre poczucie humoru (chociaż może też znaczyć coś innego, ale to pominę milczeniem).
Hmm. Przez to wszystko dyskusja zeszła na niewłaściwy tor. Może ktoś wreszcie powie coś, co by się tyczyło tematu wątku
Hmm. Przez to wszystko dyskusja zeszła na niewłaściwy tor. Może ktoś wreszcie powie coś, co by się tyczyło tematu wątku
-
półpasiec
- Gość Specjalny

- Podziękował: 1 raz
z tego co slyszalem to Piotrek Achinger mial szoste rowniez
a co do tematu to robic duzo zadan a nie pierdolic glupoty na forum
a co do tematu to robic duzo zadan a nie pierdolic glupoty na forum
potwierdzam g to nikt inny jak chluba naszej szkoly Tomek Warszawski :>
Żeby sprowadzić dyskusję na dobrą drogę, takie pytanie : Jaki obstawiacie próg do trzeciego etapu ??
- juzef
- Użytkownik

W sumie nie widzieliśmy jeszcze zadań, ale pewnie około dwa zadania jak przed rokiem.
- DEXiu
- Użytkownik

Hmm. W pierwszym etapie w tym roku były zadania nieco łatwiejsze, więc może i w drugim tak będzie, co by oznaczało, że granica się podniesie do ok. 3 zadań. Ale nie zapeszajmy na zapas. Jeszcze nawet nie znamy progu na II etap
_el_doopa ==> To może Ty też się przedstaw, potem ja się przedstawię i razem z g założymy kółko różańcowe
_el_doopa ==> To może Ty też się przedstaw, potem ja się przedstawię i razem z g założymy kółko różańcowe