ok, a mogę wpisać Ciebie?chechlacz pisze:A można wpisać Latającego Potwora Spaghetti?
Przestańcie zadawać głupie pytania i prowadźcie dyskusję na poziomie, bo robi się spam.
[LXI OM] I etap
- smigol
- Użytkownik

- Podziękował: 89 razy
[LXI OM] I etap
- XMaS11
- Użytkownik

- Podziękował: 5 razy
[LXI OM] I etap
Nie mów mi co mam robić. Ta dyskusja jest bardziej na poziomie niż cokolwiek co miałeś na myśli.chechlacz pisze:A można wpisać Latającego Potwora Spaghetti?
Przestańcie zadawać głupie pytania i prowadźcie dyskusję na poziomie, bo robi się spam.
-
patry93
- Użytkownik

- Podziękował: 352 razy
[LXI OM] I etap
Pytanie do osób z rejonu katowickiego - czy doszły już do Was kwestionariusze (tj. do szkół, bo bezpośrednio do uczestników chyba nie są wysyłane)?
-
Marcinek665
- Użytkownik

- Podziękował: 73 razy
[LXI OM] I etap
Jeśli chodzi o sprawy techniczne - za co można zostać zdyskwalifikowanym w I etapie? Wiele osób zachęca, by robić w miarę możliwości swoiste 'self study group', w którym można byłoby kminić zadania, co zresztą jest dozwolone w regulaminie. W takim razie logiczne jest, że rozwiązania mogą być do siebie podobne. Myślę, że komisja jest wyczulona na tym punkcie i jak widzą, że arkusze są podpisane przez osobę X ze szkoły K i osobę Y też ze szkoły K, to dogłębnie próbują sprawdzić, czy jeden od drugiego nie zrzynał pomysłów. A może dyskwalifikacja następuje jedynie w razie bezczelnego przepisania słowo w słowo każdego zadania?
Wybaczcie za takie pytania, ale zawsze wolę się upewnić, czy próba rozwiązywania zadań wraz ze znajomymi to dobry pomysł.
Zresztą nie wiem, po co się o to pytam, skoro za rok możliwe, że nie będę miał w czym startować
Wybaczcie za takie pytania, ale zawsze wolę się upewnić, czy próba rozwiązywania zadań wraz ze znajomymi to dobry pomysł.
Zresztą nie wiem, po co się o to pytam, skoro za rok możliwe, że nie będę miał w czym startować
-
Dumel
- Użytkownik

- Podziękował: 60 razy
[LXI OM] I etap
jak najbardziej możesz uczyć się z kolegami, a sprawdzający przecież wiedzą że ilość możliwych rozwiązań zadania jest ograniczona, więc nie będą czepiać się podobnych pomysłów bez solidnych podstaw ku temu.
-
karolina668
- Użytkownik

- Podziękował: 7 razy
[LXI OM] I etap
ciekawe kiedy raczą nas poinformować gdzie i o której mamy się stawić 19lutego. Nikt nie pofatygował się żeby cokolwiek wysłać do szkoły, a został tydzień, zaczynają mi się zaraz ferie i w zasadzie do dobrze byloby wiedzieć.. :/
-
pawels
- Użytkownik

- Podziękował: 3 razy
[LXI OM] I etap
To zależy od okręgu- w warszawskim mniej więcej w momencie opublikowania wyników do szkoły dotarły koperty zawierające kwestionariusze (razem z ocenami) i pisma informujące o przebiegu drugiej części zawodów.
Zawsze możesz napisać do swojego komitetu okręgowego.
Zawsze możesz napisać do swojego komitetu okręgowego.
-
karolina668
- Użytkownik

- Podziękował: 7 razy
- jerzozwierz
- Użytkownik

- Podziękował: 8 razy
[LXI OM] I etap
W tamtym roku w okręgu lubelskim dawali pasek z wynikami:
NR - Imię i nazwisko - Szkoła - punkty za poszczególne zadania - suma
Nie wiem, jak w tym roku, bo zrobili okręg w Rzeszowie I na zawody mam 5 razy bliżej!
NR - Imię i nazwisko - Szkoła - punkty za poszczególne zadania - suma
Nie wiem, jak w tym roku, bo zrobili okręg w Rzeszowie I na zawody mam 5 razy bliżej!
-
*Kasia
- Użytkownik

- Podziękował: 62 razy
[LXI OM] I etap
Ech, nie potrafiliście docenić wycieczki do Lublina.Mario58 pisze:Nie wiem, jak w tym roku, bo zrobili okręg w Rzeszowie I na zawody mam 5 razy bliżej!
Swoją drogą, to mogliby trochę ujednolicić zasady udostępniania wyników.