[LXI OM] I etap
-
karolina668
- Użytkownik

- Podziękował: 7 razy
[LXI OM] I etap
Czy do szkoły przysyłają jakieśtam zawiadomienie czy coś że uczeń przeszedł do 2 etapu? A co z konkretnymi wynikami punktowymi? Dostaje się je jakos?
- BSP
- Użytkownik

- Podziękował: 11 razy
[LXI OM] I etap
Jak mówiłem, po powstaniu komitetu w Rzeszowie i oddzieleniu Podkarpacia od Lubelszczyzny próg w lubelskim spadł. Nie wiem ile wynosił, ale mój kolega wysłał 4 zadania i się dostał do drugiego etapu
- jerzozwierz
- Użytkownik

- Podziękował: 8 razy
[LXI OM] I etap
No przecież wyraźnie napisali, że wyników należy spodziewać się w drugiej połowie stycznia. Oczywistym jest więc, że przed lipcem nie macie na co liczyć...
[LXI OM] I etap
Znam to uczucie, palec na F5, a tu tylko łódzki się pojawił, ale tradycji stało się za dość, katowicki okręg ostatni ;d
- smigol
- Użytkownik

- Podziękował: 89 razy
[LXI OM] I etap
Widocznie mój apel wzięli sobie do serca. Jakbym był z katowickiego okręgu to pewnie by właśnie katowicki wrzucili. A tak musicie czekać.
A tak serio, to wam nie zazdroszczę.
A tak serio, to wam nie zazdroszczę.
-
czekoladowy
- Użytkownik

- Podziękował: 20 razy
[LXI OM] I etap
Nawet nie wiecie jak wam zazdroszczę - tym którzy się dostali na II etap....
Ps. Rok temu brakło mi 2 pkt. do finału OMG , a teraz kilku punktów ( nie wiem dokładnie ile ) na II etap OM.
Ps. Rok temu brakło mi 2 pkt. do finału OMG , a teraz kilku punktów ( nie wiem dokładnie ile ) na II etap OM.
-
patry93
- Użytkownik

- Podziękował: 352 razy
[LXI OM] I etap
Z katowickiego nie ma, gdyż tak dużo osób wysłało zadania, czy może z powodu braków w dostawie prądu?
Ech, przez ostatnich kilka dni nad niczym się nie mogę skupić, tylko odświeżanie strony
Ech, przez ostatnich kilka dni nad niczym się nie mogę skupić, tylko odświeżanie strony
- smigol
- Użytkownik

- Podziękował: 89 razy
[LXI OM] I etap
Myślę, że komisja nie sprawdza prac gdzieś na wsiach, gdzie może nie być prądu, więc to raczej nie z powodu braku dostaw prądu.
Tak się teraz zacząłem zastanawiać, komisja sprawdza w jakimś pomieszczeniu wspólnie, czy każdy sprawdzający może sobie wziąć do domu, czy gdzie tam sobie chce i tam sprawdzać? ;]
Tak się teraz zacząłem zastanawiać, komisja sprawdza w jakimś pomieszczeniu wspólnie, czy każdy sprawdzający może sobie wziąć do domu, czy gdzie tam sobie chce i tam sprawdzać? ;]
- jerzozwierz
- Użytkownik

- Podziękował: 8 razy
[LXI OM] I etap
Smigol, raczej to drugie. Pierwsze rozwiązanie nie bardzo ma sens, przecież i tak każdy sprawdzający dostaje po komplecie zadań jednego numeru, więc jest obiektywny. Potem jeszcze sprawdzone prace są jeszcze raz sprawdzane przez kogoś innego.
- Manolin
- Użytkownik

- Podziękował: 1 raz
[LXI OM] I etap
W łódzkim wystarczyło mieć 27 pk , czyli jakieś 5 zadan z błędami. Ja łącznie zrobiłem 9 zadań a punktów dostałem jak za równo 8 zadań . Ciekaw jestem za co obcieli mi 6 pk. Można się tego jakoś dowiedzieć? żeby nie popełnić tych samych błędów na 2 etapie.