[LVII OM] Zadania I etapu
Well... Prawdopodobnie nie rozpatrzylem tego przypadku, teraz juz rozumiem dlaczego mam 2 za 1. Moze i drugie moglem troche lepiej zrobic. Ale 3? To juz na pewno sprawa dlugosci, bo moj kumpel z klasy mial krotszy dowod a dostal 6. Tyle ze jemu to na nic bo nie wyslal 3 serii...
- neworder
- Użytkownik

- Podziękował: 4 razy
Ale długość nie ma znaczenia - jak masz długi dowód, to najwyżej komisja się zirytuje, że musi tyle tego chłamu czytać , ale na punktację długość nie ma wpływu.
-
TomciO
- Użytkownik

Uwierz nam: dlugosc _naprawde_ nie ma znaczenia. Moze nie rozwazyles przypadku, ze ten czworokat co tam byl moze byc wypukly? Choc 2 punkty i tak powinienes miec.
- Tomasz Rużycki
- Użytkownik

Ja tam ten fakt odnotowałem
Pozdrawiam,
--
Tomasz Rużycki
Heh, może być jeszcze tak, że będzie miał więcej punktów niż Ty, więc...Tyle ze jemu to na nic bo nie wyslal 3 serii...
Pozdrawiam,
--
Tomasz Rużycki
-
TomciO
- Użytkownik

"To akurat nie miało tam chyba znaczenia - w dowodzie nie korzystało się z wypukłości czy wklęskłości tego wielokąta."
W moim dowodzie to nie mialo znaczenia, ale kolegom co to robili inaczej to cos zmienialo.
W moim dowodzie to nie mialo znaczenia, ale kolegom co to robili inaczej to cos zmienialo.
zwlaszcza jak z 2 serii wyslal 2 zadaniaTomasz Rużycki pisze:Ja tam ten fakt odnotowałem
Heh, może być jeszcze tak, że będzie miał więcej punktów niż Ty, więc...Tyle ze jemu to na nic bo nie wyslal 3 serii...
Pozdrawiam,
--
Tomasz Rużycki
- Tomasz Rużycki
- Użytkownik

Aha...
Ciekaw jestem, jakie w tym roku będzie 'minimum'. Rok temu u mnie wystarczyły 4 zadania... 
Pozdrawiam,
--
Tomasz Rużycki
Pozdrawiam,
--
Tomasz Rużycki