Wie ktoś może kiedy będą dokładne wyniki na Politechnice Śląskiej ??
bo na stronie pisze że miały być dziś po 15 a jest już godzina jaka sami widzicie, no ale wkońcu to jest po tylko ciekawe jak długo się to [po przeciągnie .. wrrr..
,a co do Krakowa to jeśli nie dadzą wyników do jutra to sr## na nich i idę na polibudę do kraka .. i również trzeba będzie poszukac mieszkanka
[rekrutacja 2005] Kończymy zabawę!
- black_ozzy
- Użytkownik

- Podziękował: 16 razy
Maniek,
Wiesz chyba nie ma nigdzie jakiejś ogólnej listy. Każdy na swoim koncie ma odpowiedz i odziwo mam pozytywna odpowiedz heheh 3 na 3 to sie nazywa fux (a może talent). Teraz nie weim czy PŚ czy UŚ tu i tu mateamtyka), no jeszcze ekonofizyka, ale to odpada
Pozdrawaim
Wiesz chyba nie ma nigdzie jakiejś ogólnej listy. Każdy na swoim koncie ma odpowiedz i odziwo mam pozytywna odpowiedz heheh 3 na 3 to sie nazywa fux (a może talent). Teraz nie weim czy PŚ czy UŚ tu i tu mateamtyka), no jeszcze ekonofizyka, ale to odpada
Pozdrawaim
- black_ozzy
- Użytkownik

- Podziękował: 16 razy
aha to ja nie wiem... ja u siebie miałem o 15:01, zresztą punkty za egzamin miałem kilka godzin po egzaminie
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
paulgray
- Użytkownik

- Podziękował: 2 razy
kaarol, jak coś to paulgray , to raz;)
a dwa że już thx w sumie-znalazłem coś zadawalajacego w miarę rozsądnej cenie i dobrym połączeniem więc teraz tylko czekam na średek września i jazda
BTW: podostawaliście też oferty wyjazdów na obozy integracyjne-adapciaki?
jeśli tak to jedzie ktoś we wrześniu do Soliny lub Międzybrodzia Żywieckiego?
a dwa że już thx w sumie-znalazłem coś zadawalajacego w miarę rozsądnej cenie i dobrym połączeniem więc teraz tylko czekam na średek września i jazda
BTW: podostawaliście też oferty wyjazdów na obozy integracyjne-adapciaki?
jeśli tak to jedzie ktoś we wrześniu do Soliny lub Międzybrodzia Żywieckiego?