PW - MiNI
PW - MiNI
witam kolegow, ja dostałem pokój 116 w Mikrusie, czyli pewnie obok was . Też jestem z podlaskiego. Szczegóły na temat pokojów mozna uzyskac piszac na maila : lesniewskak@student.mini.pw.edu.pl . Moj pokój jest np trzyosobowy, niewyremontowany
Może znajdzie sie ktos kto takze dostał 116 ??
Może znajdzie sie ktos kto takze dostał 116 ??
- Plant
- Użytkownik

PW - MiNI
Witam serdecznie naszego kolejnego kolegę z roku Ja jak mówiłem niestety jestem w Rivierze, bo w Mikrusie podobno nie było już miejsc. No ale trudno. Co powiecie o naszym planie zajęć?
(wybierzcie pierwszy rok na dole)
Mi się podoba, ciekawe przedmioty i sporo wolnego czasu
(wybierzcie pierwszy rok na dole)
Mi się podoba, ciekawe przedmioty i sporo wolnego czasu
-
Nobody
- Użytkownik

- Podziękował: 1 raz
PW - MiNI
Jakoś dziwnie dużo tego wolnego czasu... ;p myślałem, że będzie bardziej przeładowane, poprzedni plan wydawał się jakiś pełniejszy..;d ale nie, żebym narzekał, czy coś ;p pewnie ten wolny czas i tak nam się bardzo ładnie sam zagospodaruje
- Lider_M
- Użytkownik

PW - MiNI
Witam, ja również idę na MiNI na infę w tym roku, no i trafiłem do DS Mikrus 225
A co do planu, to się również zdziwiłem... wychodzi jak patrzyłem 20h zajęć na tydzień + 2h co dwa tygodnie ćwiczeń z Analizy Matematycznej [T2]
A co do planu, to się również zdziwiłem... wychodzi jak patrzyłem 20h zajęć na tydzień + 2h co dwa tygodnie ćwiczeń z Analizy Matematycznej [T2]
-
shatov
- Użytkownik

PW - MiNI
Witam kolegów z wydziału!
Potwierdzam, poprzedni był "pełniejszy" (to za lekkie słowo) oprócz wolnego piątku;)Nobody pisze:Jakoś dziwnie dużo tego wolnego czasu... ;p myślałem, że będzie bardziej przeładowane, poprzedni plan wydawał się jakiś pełniejszy..;d ale nie, żebym narzekał, czy coś ;p pewnie ten wolny czas i tak nam się bardzo ładnie sam zagospodaruje
-
Astrober
- Użytkownik

PW - MiNI
Witam wszystkich "nowych"
Plan - co tu dużo mówić - wydaje się przyjazny. A jak będzie w rzeczywistości? To tak naprawdę dopiero się okaże
Jeżeli chodzi o zajęcia z języka obcego to wg rozpiski na ulotce z dni otwartych będą one dopiero od drugiego semestru.
EDIT (16.09):
Nie chcę pisać posta pod postem. Nie wiem, czy zauważyliście, ale nasz plan znowu się zmienił. Mamy wolną środę
Plan - co tu dużo mówić - wydaje się przyjazny. A jak będzie w rzeczywistości? To tak naprawdę dopiero się okaże
Jeżeli chodzi o zajęcia z języka obcego to wg rozpiski na ulotce z dni otwartych będą one dopiero od drugiego semestru.
EDIT (16.09):
Nie chcę pisać posta pod postem. Nie wiem, czy zauważyliście, ale nasz plan znowu się zmienił. Mamy wolną środę
-
masterkielbaste
- Użytkownik

- Lider_M
- Użytkownik

PW - MiNI
Oj, już się tym przejmujesz? Korzystaj z ostatnich dni niestudenckiego życia
A o salach dowiemy się w swoim czasie ;]
A grupy najprawdopodobniej dzielone są alfabetycznie :>
A grupy najprawdopodobniej dzielone są alfabetycznie :>