VI edycja Ogólnopolskiej Olimpiady "O Diamentowy Indeks AGH"
-
aga2210
- Użytkownik

- Podziękował: 1 raz
masakra tak poczytać...
nie ponumerowałam kartek tylko zadanie (również zadanie 1 cz1, cz2 etc) i każdą kartkę podpisałam z drugiej strony(pisane jednostronnie) imieniem, nazwiskiem i peselem... niedoczytanie.. sprawdzą mi to? <smuteczek>
nie ponumerowałam kartek tylko zadanie (również zadanie 1 cz1, cz2 etc) i każdą kartkę podpisałam z drugiej strony(pisane jednostronnie) imieniem, nazwiskiem i peselem... niedoczytanie.. sprawdzą mi to? <smuteczek>
-
picco
- Użytkownik

- Podziękował: 4 razy
Także nie ponumerowałem stron, ponumerowałem tylko zadania przy czym każde było na osobnej kartce(pojedynczej bądź podwójnej a4) i każdą podpisałem imieniem i nazwiskiem. W każdym razie, gdzie istniał zapis dotyczący tego wymogu? Przeczytałem kilka razy regulamin, treści zadania i inne wytyczne na stronie konkursu i nie doszukałem się.
Co do zadań to mam takie same rozwiązania co większość, przy czym ciągów w 7. wyszło mi 8, ale wyłączając te w których były dwie najmniejsze liczby np(-9, 9, -9) i należało dodać do jednej aby ciąg był spełniony. Licząc tamte byłoby chyba 10.
Co do zadań to mam takie same rozwiązania co większość, przy czym ciągów w 7. wyszło mi 8, ale wyłączając te w których były dwie najmniejsze liczby np(-9, 9, -9) i należało dodać do jednej aby ciąg był spełniony. Licząc tamte byłoby chyba 10.
Czas na rozwiązanie zadań z 2 i 3 etapu - diament agh
Witam, szukałem gdzie się tylko da i nie mogę na to znaleźć odpowiedzi,
Ile jest czasu na rozwiązanie zadań z 2 i 3 etapu konkursu o diamentowy indeks agh oczywiście z matematyki.
Ile jest czasu na rozwiązanie zadań z 2 i 3 etapu konkursu o diamentowy indeks agh oczywiście z matematyki.
-
mattrym
- Użytkownik

Ciekaw jestem czy będą wcześniej. A co do odpowiedzi, mam podobnie. Mam nadzieję, że 7. zadanie będzie oceniane na swoją miarę...Informujemy, że wyniki I etapu Olimpiady o Diamentowy Indeks AGH zostaną opublikowane najpóźniej 7 stycznia 2013 roku.
-
xqwzts251
- Użytkownik

Są już wyniki - mnie się udało bo 71 pkt. zdobyłem .
-
aga2210
- Użytkownik

100 i nie mam jak dojechać Ktoś do Pińczowa z buta?
Zarówno matma jak i fizyka, łącznie 99% napisane Dobrze, że będę pisał u siebie w szkole
Dostaliście już listy? Wiem, że się dostałem bo sprawdzałem listę w internecie i jestem na niej (83p), ale jak dotąd nic mi nie przysłali
-
sidorio
- Użytkownik

- Podziękował: 6 razy
96, Piła
@piter555, spokojnie, listy zazwyczaj przychodzą z co najmniej tygodniowym opóźnieniem.
@aga2210, zawsze możesz napisać do organizatorów z prośbą o pisanie w innym mieście, jeśli będzie to dla Ciebie wygodniejsze.
@piter555, spokojnie, listy zazwyczaj przychodzą z co najmniej tygodniowym opóźnieniem.
@aga2210, zawsze możesz napisać do organizatorów z prośbą o pisanie w innym mieście, jeśli będzie to dla Ciebie wygodniejsze.
-
Szmidtu
- Użytkownik

- Podziękował: 2 razy
A oni wgl coś przysyłają? W tamtym roku nic takiego chyba nie było?
@sidorio, wszyscy z którymi rozmawiałem i się dostali otrzymali już takowe listy ;p zastanawiam się czy jakiegoś maila nie wysłać do Krakowa
-
aga2210
- Użytkownik

Hej, hej!
Po przeanalizowaniu innych miast gdzie odbędzie się 2 etap zauważyłam, ze jedno jest ode mnie odległe o 20 km xD hahaha Już wysłałam maila i pozytywnie Powodzenia wszystkim!
PS. Swoją drogą.. Jak przekonać rodziców że Krk jest lepszy od Wawy? P
Po przeanalizowaniu innych miast gdzie odbędzie się 2 etap zauważyłam, ze jedno jest ode mnie odległe o 20 km xD hahaha Już wysłałam maila i pozytywnie Powodzenia wszystkim!
PS. Swoją drogą.. Jak przekonać rodziców że Krk jest lepszy od Wawy? P
Czy orientuje się ktoś ile trwają zawody okręgowe? Szukam i szukam informacji na ten temat w regulaminie na stronce i nie mogę znaleźć