Hmm, raczej tak, pytanie tylko w którą stronęflashion pisze:to może być błąd systemu, koleżance na kierunku z limitem bodajże 60 pokazuje 110 miejsce i zakwalifikowana.
Informatyka na UW, zeszłoroczny próg
-
mklj
- Użytkownik

-
Dulce
- Użytkownik

i co ,ze blad systemu? jak zakwalifikowany to zakwalifikowany! maja cie przyjąc i już!
-
mklj
- Użytkownik

Teoretycznie system może wyświetlać dobre miejsce, a jedynie status kwalifikacji jest niewłaściwy ;P
-
Dulce
- Użytkownik

no ,ale nie można robić tak ,że najpierw mówi sie komus,ze zakwalifikowany ,a później "panu dziekujemy"... no tak sie nie robi...mklj pisze:Teoretycznie system może wyświetlać dobre miejsce, a jedynie status kwalifikacji jest niewłaściwy ;P
-
adambak
- Użytkownik

- Podziękował: 295 razy
wreszcie dotarłem do wyników!
dziwne bo na matematykę jestem (z tym samy wynikiem) na miejscu 94... coś ostry poziom tam..
Informatyka, stacjonarne pierwszego stopnia
Wynik: 93.28 pkt.
Decyzja kwalifikacyjna: kandydat zakwalifikowany
Pozycja na liście: 63
dziwne bo na matematykę jestem (z tym samy wynikiem) na miejscu 94... coś ostry poziom tam..
-
Dulce
- Użytkownik

adambak - mysle,ze kupa osob z infy zlozyla tez na wszelki wypadek na mate....ale to i tak do konca nie wyjasnia tak wysokiego progu na matematyke...musze wam powiedziec,ze na polibudzie tez podskoczyl prog na mate.... WTF ?
jestem 166 na informatyke i kandydat niby zakwalifikowany... jak myślicie,moge byc pewna swojego miesjca? jednak limit mial byc 155...
jestem 166 na informatyke i kandydat niby zakwalifikowany... jak myślicie,moge byc pewna swojego miesjca? jednak limit mial byc 155...
-
adambak
- Użytkownik

- Podziękował: 295 razy
Dulce, piszą że kandydat zakwalifikowany to możesz być pewna. jeśli by zmienili zdanie to do sądu, bo normalnie skandal widocznie biorą więcej bo trochę się wykruszy (nie będzie łatwo), gratulacje
- argv
- Użytkownik

- Podziękował: 51 razy
Maksymalna pojemność sal wykładowych na mim to chyba ok 150 osób, teraz co prawda robią wielki remont ale myślę że więcej niż 160 chyba nie uda się upchnąć.
- tkrass
- Użytkownik

- Podziękował: 10 razy
Mój kolega ma 100 pkt rekrutacyjnych i mu napisało, że ma miejsce 321.Dulce pisze:adambak - mysle,ze kupa osob z infy zlozyla tez na wszelki wypadek na mate....ale to i tak do konca nie wyjasnia tak wysokiego progu na matematyke...musze wam powiedziec,ze na polibudzie tez podskoczyl prog na mate.... WTF ?
-
xanowron
- Użytkownik

- Podziękował: 42 razy
Są dwa potoki na pierwszym roku więc spokojnie się zmieszczą wszyscyargv pisze:Maksymalna pojemność sal wykładowych na mim to chyba ok 150 osób, teraz co prawda robią wielki remont ale myślę że więcej niż 160 chyba nie uda się upchnąć.
- argv
- Użytkownik

- Podziękował: 51 razy
Ale na informatyce potoki odnoszą się chyba tylko do wstępu do programowania. Reszta wykładów jest wspólna (typu analiza, algebra itp) ? Chyba że coś się pozmieniałoSą dwa potoki na pierwszym roku więc spokojnie się zmieszczą wszyscy
-
Trok
- Użytkownik

- Podziękował: 5 razy
Mógłby ktoś zweryfikować, czy na prawdę progi na UW w tym roku tak pospadały?
Mój kolega ma poniżej 80pkt. i podobno się dostał z 220+ miejsca.
PS. @tkrass, twojemu koledze napisało, że jest zakwalfikowany, czy że jest w jakiejś rezerwie?
Bo jeżeli z 321 miejsca dostał się na kierunek, gdzie limit miejsc to 155 to raczej jednak błąd systemu i szykuje się lekka burda
Mój kolega ma poniżej 80pkt. i podobno się dostał z 220+ miejsca.
PS. @tkrass, twojemu koledze napisało, że jest zakwalfikowany, czy że jest w jakiejś rezerwie?
Bo jeżeli z 321 miejsca dostał się na kierunek, gdzie limit miejsc to 155 to raczej jednak błąd systemu i szykuje się lekka burda