[matura 2006] Jaki wynik z matury z matematyki?
no wiec ten 1 pkt na podst to oczywiscie za glupote moc zle policzylem w prawdopodobienstwie, z 3! w mianowniku zrobilo mi sie 3
fiza 92/68
ang 80/77- tak zjebac podstawowa.... cale jedno zadanie praktycznie polozylem- ja nie wiem co ja narobilem... ale nie m aco plakac nad rozlanym mlekiem
a polski najlepszy:P 39% ledwo prog przekroczony- ale jak wiadomo do szczescia mi nie potrzebny polsski. rano jak wstalem o 4 i jak zobaczylem z polskiego 27/70pkt to nerwowo kalkulator wlaczylem zeby sie upewnic czy aby jest 30%
no a jesli chodzi o studia to agh [949/1000 naliczyli] a kierunek telekomuna [chyba;d]
fiza 92/68
ang 80/77- tak zjebac podstawowa.... cale jedno zadanie praktycznie polozylem- ja nie wiem co ja narobilem... ale nie m aco plakac nad rozlanym mlekiem
a polski najlepszy:P 39% ledwo prog przekroczony- ale jak wiadomo do szczescia mi nie potrzebny polsski. rano jak wstalem o 4 i jak zobaczylem z polskiego 27/70pkt to nerwowo kalkulator wlaczylem zeby sie upewnic czy aby jest 30%
no a jesli chodzi o studia to agh [949/1000 naliczyli] a kierunek telekomuna [chyba;d]
-
Ewelinkie1316
- Użytkownik

zdałam matme na 88% i 62%. Jak myslicie wystaczy to na matematyka n Politechnike krakowską? jakei sa szanse ze mnei tam przyjmą?
- alladyn
- Użytkownik

- Podziękował: 2 razy
matma 100/92 (szkoda tych paru procentów)
polski 54% (tragedia) ale na agh to i tak sie nie liczy
angieslki 74/35(no w rozszerzonym to sie nie popisałem a szkoda bop angilk jest ważny w rekrutacji na agh ) Starczy to na matematyke stosowaną na agh ?? dodam że jest laureatem Międzyszkolnych Zawodów Matematycznych
polski 54% (tragedia) ale na agh to i tak sie nie liczy
angieslki 74/35(no w rozszerzonym to sie nie popisałem a szkoda bop angilk jest ważny w rekrutacji na agh ) Starczy to na matematyke stosowaną na agh ?? dodam że jest laureatem Międzyszkolnych Zawodów Matematycznych
alladyn jak jestes laureatem tego konkursu to prawie wszystkie kierunki na AGH stoją przed tobą otworem (z tych renomowanych chyba tylko Informatyka odpada).
Tu masz liste kierunków otwartych dla ciebie:
... je_agh.doc
Tu masz liste kierunków otwartych dla ciebie:
... je_agh.doc
-
Yrch
- Użytkownik

Imho z 877/1000 dostaniesz sie tam wszedzie.alladyn pisze:Starczy to na matematyke stosowaną na agh ?? dodam że jest laureatem Międzyszkolnych Zawodów Matematycznych
-
Yrch
- Użytkownik

Przyznam sie, ze nie mam pojecia :> Dowiedz sie jakie byly progi punktowe rok temu. Pewnie w tym roku sa inne wymagania, ale zawsze to jakis ogolny poglad na to jaki poziom tam jest. Ja wiem jedynie ze na infe rok temu trzeba bylo miec cos kolo 815-835 punktow, nie wiem jak bardzo inne wydzialy sa oblegane (na PS np roznica byla ogromna).rObO87 pisze:A mając 617/1000 jest jakaś szansa choćby na Elektrotechnike?
-
rObO87
- Użytkownik

- Podziękował: 38 razy
W AGH na infe było 887 na 120 miejsc, a na Elektrotechnike 410 na 175 miejsc.Yrch pisze:Przyznam sie, ze nie mam pojecia :> Dowiedz sie jakie byly progi punktowe rok temu. Pewnie w tym roku sa inne wymagania, ale zawsze to jakis ogolny poglad na to jaki poziom tam jest. Ja wiem jedynie ze na infe rok temu trzeba bylo miec cos kolo 815-835 punktow, nie wiem jak bardzo inne wydzialy sa oblegane (na PS np roznica byla ogromna).rObO87 pisze:A mając 617/1000 jest jakaś szansa choćby na Elektrotechnike?
Czyli w jednym przypadku 7 na 1 miejsce a w drugim 2,4 na jedno miejsce (czyli większa szansa )
-
Skrzypu
- Użytkownik

877 powinienes spokojnie sie dostac
do Yrcha:
To czy wybierasz infe zwykla czy stosowana to juz indywidualna sprawa . Czym się różni... ano różni się nieco przedmiotami, a dokladniej ich iloscia, ja wole z tego wybrac ta stosowana
do Yrcha:
To czy wybierasz infe zwykla czy stosowana to juz indywidualna sprawa . Czym się różni... ano różni się nieco przedmiotami, a dokladniej ich iloscia, ja wole z tego wybrac ta stosowana
-
Yrch
- Użytkownik

Ano mialem nadzieje, ze powiesz dokladnie czemu, bo u mnie wybor pomiedzy infa a stosowana wygladal nastepujaca: rzut moneta, powtorz jeszcze 4razy, ktory kierunek wygra ten jako 1 idzie na podanie:> Po prostu oba wygladaja mi na dobre. No ale jak to powiedzial dzis pan w komisji na AGH: "raczej nastawiaj sie na infe stosowana bo na zwykla jest duzo ludzi z wynikiem >900" wiec inni pewnie wybiora za mnie:)Skrzypu pisze:do Yrcha:
To czy wybierasz infe zwykla czy stosowana to juz indywidualna sprawa. Czym się różni... ano różni się nieco przedmiotami, a dokladniej ich iloscia, ja wole z tego wybrac ta stosowana
-
bartezzo
- Użytkownik

- Podziękował: 1 raz
mat 98/96
ang 88
pol 83
dla tych ktorzy mysla o inf/inf stos na wydziale EAIiE na AGHu....wczoraj skladalem papiery, Pan pokazal mi tymczasowy stan chetnych (na piatek 14 lipca po przyjeciu podan) na te kierunki i tak:
na INF jest 120 miejsc, w tym 108 osob z punktacja powyzej 900/1000
na INF Stos na 120 miejsc 25 osob >900 i 86 osob >800
ja mam 864 i mysle ze mam male szanse nawet na stosowana...chociaz wybralem jaki 1 kierunek normalna infe.
PS: nie wiecie jak to jest w moim przypadku? zalozmy nie zalapie sie na INFE ale bede mial tyle punktow zeby sie dostac na INFE STOS w 1 rekrutacji to mnie od razu zapisza? czy bede musial kombinowac z odwolaniami itd ?
ang 88
pol 83
dla tych ktorzy mysla o inf/inf stos na wydziale EAIiE na AGHu....wczoraj skladalem papiery, Pan pokazal mi tymczasowy stan chetnych (na piatek 14 lipca po przyjeciu podan) na te kierunki i tak:
na INF jest 120 miejsc, w tym 108 osob z punktacja powyzej 900/1000
na INF Stos na 120 miejsc 25 osob >900 i 86 osob >800
ja mam 864 i mysle ze mam male szanse nawet na stosowana...chociaz wybralem jaki 1 kierunek normalna infe.
PS: nie wiecie jak to jest w moim przypadku? zalozmy nie zalapie sie na INFE ale bede mial tyle punktow zeby sie dostac na INFE STOS w 1 rekrutacji to mnie od razu zapisza? czy bede musial kombinowac z odwolaniami itd ?
-
Yrch
- Użytkownik

Za strona agh:
"W pierwszej kolejności na kierunek kwalifikowani będą kandydaci, którzy wskazali dany kierunek na pierwszym miejscu listy preferencji.Jeżeli limit nie zostanie wypełniony, na kierunek kwalifikowani są kandydaci, którzy wskazali dany kierunek na drugiej pozycji i nie zostali zakwalifikowani na kierunek wskazany na pozycji pierwszej. Jeżeli nie spowoduje to wyczerpania limitu przyjęć procedura jest powtarzana dla kolejnych kierunków wskazanych przez kandydatów. Dodatkowym warunkiem kwalifikacji jest posiadanie wskaźnika rekrutacji co najmniej w wysokości wartości granicznej, którą Wydziałowa Komisja Rekrutacyjna ustali w chwili przygotowania listy kandydatów zakwalifikowanych."
"W pierwszej kolejności na kierunek kwalifikowani będą kandydaci, którzy wskazali dany kierunek na pierwszym miejscu listy preferencji.Jeżeli limit nie zostanie wypełniony, na kierunek kwalifikowani są kandydaci, którzy wskazali dany kierunek na drugiej pozycji i nie zostali zakwalifikowani na kierunek wskazany na pozycji pierwszej. Jeżeli nie spowoduje to wyczerpania limitu przyjęć procedura jest powtarzana dla kolejnych kierunków wskazanych przez kandydatów. Dodatkowym warunkiem kwalifikacji jest posiadanie wskaźnika rekrutacji co najmniej w wysokości wartości granicznej, którą Wydziałowa Komisja Rekrutacyjna ustali w chwili przygotowania listy kandydatów zakwalifikowanych."
-
bartezzo
- Użytkownik

- Podziękował: 1 raz
no ja to czytalem ale to mozna dowolnie zinterpretowac...