Kangur Matematyczny 2009
-
lukaszczysz
- Użytkownik

Kangur Matematyczny 2009
ja w IV klasie za BB (112,5pkt) dostałem grundiga MP3 ale tylko 256MB chociaż wtedy panowały 512-1024
- lina2002
- Użytkownik

Kangur Matematyczny 2009
NIe narzekajcie tak: przynajmiej strona regionu warszawskiego jest aktualna. Nie można tego powiedzieć o stronie nowosądeckiego. Dwa razy za wyróżnienie dostałam długopis. W tym roku jeszcze nie wiem. Kiedy chodziłam do szkoły to nie było jeszczyników. Może zapytam jak będę odbierać świadectwo maturalne/ Chociaż na kolejnym długopisie, to ni szczerze mówiąc niezbyt zależy... (a wg listy zamieszczonej przez DooMenta mam 114,5 ptk.)
-
kaszubki
- Użytkownik

- Podziękował: 6 razy
Kangur Matematyczny 2009
Ale co z tego, że jest aktualna, skoro i tak praktycznie niczego się z niej nie dowiesz. Telefon do nich też nie zawsze działa. U nas za wyróżnienie też jest długopis, a nie jak u luki98, pamięć podręczna 8gb...
-
?odzianin
Kangur Matematyczny 2009
U mnie coś kręcili i dopiero niedawno się dowiedziałem że mam coś sobie kupić do pewnej kwoty i mi oddadzą
Kangur Matematyczny 2009
A ja miałem jechać w Bieszczady za zajęcie 3-ciego miejsca w okręgu Toruńskim =) Nie pojechałem <hahaha> Kolega z klasy pojechał(5-te)
-
Asterius
- Użytkownik

Kangur Matematyczny 2009
I były kalkulatory, ale ty ich nie chciałeś.
Właśnie wróciłem z obozu na Słowację, było super, nauczyłem się grać w i murzyna, ale z Warszawy był oprócz mnie tylko Igor, którego wszyscy z wyjazdu pewnie znają (chociaż niekoniecznie z najlepszej strony). To dziwne, że z Warszawy, z której było wiele laureatów, na obozy pojechało tak mało osób
Właśnie wróciłem z obozu na Słowację, było super, nauczyłem się grać w i murzyna, ale z Warszawy był oprócz mnie tylko Igor, którego wszyscy z wyjazdu pewnie znają (chociaż niekoniecznie z najlepszej strony). To dziwne, że z Warszawy, z której było wiele laureatów, na obozy pojechało tak mało osób
-
kaszubki
- Użytkownik

- Podziękował: 6 razy
Kangur Matematyczny 2009
A jednak Kangur dał mi obóz. Zadzwonili do mamy bodajże 1 lipca i poinformowali, że jest miejsce na obozie na Litwie. Trochę późno, ale lepiej późno, niż wcale
-
GRZECH
- Użytkownik

Kangur Matematyczny 2009
Dla wszystkich zainteresowanych.
Wycieczka z okręgu Dwikozy jest do Chorwacji i do Austrii (najprawdopodobniej w Alpy) .
W terminie 24-28 września.
Wycieczka z okręgu Dwikozy jest do Chorwacji i do Austrii (najprawdopodobniej w Alpy) .
W terminie 24-28 września.
-
Panda
- Użytkownik

- Podziękował: 26 razy
Kangur Matematyczny 2009
Heh. Od 4 klasy podstawówki do 2 gimnazjum włącznie miałem zawsze bardzo dobry wynik, i nie mam żadnego kalkulatora. Dostałem za to w drugiej klasie lampę campingową
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
-
Daedin Pomorski
- Użytkownik

Kangur Matematyczny 2009
Mam pytanie:
Czy nie wie ktoś, jakie, i czy w ogóle były nagrody za wyróżnienie-I?
Czy nie wie ktoś, jakie, i czy w ogóle były nagrody za wyróżnienie-I?