Kangur Matematyczny 2009
-
lukaszczysz
- Użytkownik

Kangur Matematyczny 2009
-- 30 maja 2009, o 23:01 --
a ja ciągle nie wiem co będę miał za wynik bardzo dobry 108.75pkt maluch 4 klasa B-B
wyróżnienia dostaną książki, to wiem
progi i liczby z B-B:
w sumie też dobrzelukaszczysz pisze:do luki98
Ja w 2007 za BB wynik w maluchu dostałem MP3 Grundiga.
a ja ciągle nie wiem co będę miał za wynik bardzo dobry 108.75pkt maluch 4 klasa B-B
wyróżnienia dostaną książki, to wiem
progi i liczby z B-B:
-
Asterius
- Użytkownik

Kangur Matematyczny 2009
Ja na kangura prawie w ogóle nie robię zadań, a i tak mam w tym roku trzeciego z rzędu laureata tylko dziwię się, że nie było nikogo z K1, kto miałby maxa, jedyne zadanie za 3 pkt którego nie zrobiłem było banalne i po prostu źle przeczytałem jego treść. No cóż, liczyć już jakoś umiem, ale czytanie wciąż mnie przewyższa
-
Mikos93
- Użytkownik

Kangur Matematyczny 2009
mnie tam przewyższa zaznaczenie odpowiedzi, która mi wyszła (który to już raz dobrze policzyłem i źle zaznaczyłem odpowiedź )
swoją drogą przyszła mi wiadomość o jakiejś jednodniowej wycieczce za laureata (tj. 2/3 dnia w autokarze i 1/3 dnia oglądania czegośtam - jakichś zamków, czy innych bzdetów) - naturalnie się tam nie wybieram i powoli się zbieram do wyżalenia się im w mailu co o tym wszystkim sądzę (wyniki po terminie, nierówne traktowanie najlepszych z różnych województw, śmieszna nagroda...)
swoją drogą przyszła mi wiadomość o jakiejś jednodniowej wycieczce za laureata (tj. 2/3 dnia w autokarze i 1/3 dnia oglądania czegośtam - jakichś zamków, czy innych bzdetów) - naturalnie się tam nie wybieram i powoli się zbieram do wyżalenia się im w mailu co o tym wszystkim sądzę (wyniki po terminie, nierówne traktowanie najlepszych z różnych województw, śmieszna nagroda...)
-
akurczak
- Użytkownik

Kangur Matematyczny 2009
Ja się właśnie dowiedziałem, że mimo iż mam wynik identyczny jak inny kolega z łódzkiego, to on jedzie sobie bodajże do Francji, a mi mają dać nagrodę finansową... Nie narzekam, mi pasuje ;p
-
lukaszczysz
- Użytkownik

Kangur Matematyczny 2009
hello.
mam już nagrodę z kangura (b.dobry B2)
dostalem dwa dlugopisy z wygrawerowanym napisem ,,MKM Kangur 2009"
do tego to co zwykle odznaka (srebrna) i dyplom.
PS. nie wiem czy ktoś zauważył ale sie prezesi pozmieniali....
mam już nagrodę z kangura (b.dobry B2)
dostalem dwa dlugopisy z wygrawerowanym napisem ,,MKM Kangur 2009"
do tego to co zwykle odznaka (srebrna) i dyplom.
PS. nie wiem czy ktoś zauważył ale sie prezesi pozmieniali....
- Przemas O'Black
- Użytkownik

- Podziękował: 69 razy
Kangur Matematyczny 2009
Są już wyniki w okręgu częstochowskim? Bo mnie coś wyszło w granicach 110 - 120 punktów, czyli też liczę na bardzo dobry.
- piernik_w_lesie
- Użytkownik

Kangur Matematyczny 2009
Jedzie ktoś 24. czerwca do Tropical Island z Poznania? Mam za wynik bdb w kadecie. Szkoła dała mi nagrodę po terminie wysyłania karty uczestnika - ale dzwoniłam i jeszcze przyjmą ;p