Kangur 2010r.
Kangur 2010r.
W K2 Glapul: 137,5 - Wiedeń 3 dni, Borgi: 130 - Czechy 6/7(?) dni, a ja 135 i nic nie wiadomo, żadnych informacji. Pewnie znów wyślą mnie na jeden dzień do Tropical Islands, tak jak w zeszłym roku za bdb. Jeden dzień! Powinien być ogólnopolski komitet który przyznawałby nagrody bez względu na miejsce zamieszkania uczestnika. No, ale my nic nie zmienimy.
Glapul, przyjmij wyrazy współczucia. Pół punktu do laureata!...
Glapul, przyjmij wyrazy współczucia. Pół punktu do laureata!...
- Borgi
- Użytkownik

Kangur 2010r.
Mi przysłali już dokładne info o tych czechach. Ogólnie fajny plan ale są tylko 4 dniowe. A to fakt, powinien byc ogólnopolski komitet i wszedzie powinny byc wycieczki o podobnej długości itp.
Kangur 2010r.
Może nie jest do końca ogarnięte to, że w różnych województwach różne nagrody, ale musicie przeyznać, że jest to jeden z konkursów z najlepszymi nagrodami. Weźmy np taki Oxford czy Pingwin(I m w Polsce i zegarek na rękę).
-
Filip128
- Użytkownik

Kangur 2010r.
Też prawda.
Jeśli mówimy o konkursach tego typu, to poza Kangurem to chyba tylko w Mat'cie i Alfiku można coś porządnego wygrać.
A Oxford ze swoją polityką losowania kilku wartościowych nagród (komputer, kamera, rower, etc.) na wszystkie maksymalne wyniki (a jest ich naprawdę sporo) we wszystkich kategoriach mnie rozwala.
Jeśli mówimy o konkursach tego typu, to poza Kangurem to chyba tylko w Mat'cie i Alfiku można coś porządnego wygrać.
A Oxford ze swoją polityką losowania kilku wartościowych nagród (komputer, kamera, rower, etc.) na wszystkie maksymalne wyniki (a jest ich naprawdę sporo) we wszystkich kategoriach mnie rozwala.
- Swistak
- Użytkownik

- Podziękował: 99 razy
Kangur 2010r.
Jeden mój kolega wygrał PS2, a drugi kompa w Oxfordzie xD.
Kangur ma spoko nagrody, wyjazdy są bardzo fajne, ale nie zawsze sprawiedliwie rozdawane. Mi się raz nie poszczęściło z nagrodą, ale tak czy siak ogólnie jestem bardzo zadowolony z wyjazdów wszelkiej maści .
P.S. Udało mi się zamienić wyjazd do Berlina (który mi nie pasował) na Zakopane .
Kangur ma spoko nagrody, wyjazdy są bardzo fajne, ale nie zawsze sprawiedliwie rozdawane. Mi się raz nie poszczęściło z nagrodą, ale tak czy siak ogólnie jestem bardzo zadowolony z wyjazdów wszelkiej maści .
P.S. Udało mi się zamienić wyjazd do Berlina (który mi nie pasował) na Zakopane .
Kangur 2010r.
Ja jestem w 1 gim. pisałam kadeta ( w warszawie)
Dzisiaj poznałam wyniki - 137,5 punkta.
Wiem, że to laureat, ale nic mi w szkole nie powiedzieli o wycieczce.
Nie wiem czy na jakąkolwiek pojadę. Co powinnam zrobić?
Jak w się dowiedzieliście gdzie i kiedy jedziecie?
Dzisiaj poznałam wyniki - 137,5 punkta.
Wiem, że to laureat, ale nic mi w szkole nie powiedzieli o wycieczce.
Nie wiem czy na jakąkolwiek pojadę. Co powinnam zrobić?
Jak w się dowiedzieliście gdzie i kiedy jedziecie?