PW - MiNI
-
shatov
- Użytkownik

PW - MiNI
Wprawdzie nie udzielam się zbyt często na owym forum, ale parę słów napiszę:
podziwiam Kolegę wyżej za zdecydowanie,
ja problemu z wyborem "MINI czy MIM?" nie miałem, bo dostałem się tylko na ten pierwszy, choć chciałem poważnie na UW..
PW nie wysyłała skierowań do tych, co przesyłali dokumenty pocztą?
na dokładny przydział do akademika trza jeszcze poczekać, a już znalazłem potencjalnych współlokatorów:)
co do samych studiów: aby przetrwać pierwszą sesję, dalej to już Schody Do Nieba (LZ still rocks!)
a badania u siebie robicie czy "bezpłatnie" w Wa-wie?
podziwiam Kolegę wyżej za zdecydowanie,
ja problemu z wyborem "MINI czy MIM?" nie miałem, bo dostałem się tylko na ten pierwszy, choć chciałem poważnie na UW..
PW nie wysyłała skierowań do tych, co przesyłali dokumenty pocztą?
na dokładny przydział do akademika trza jeszcze poczekać, a już znalazłem potencjalnych współlokatorów:)
co do samych studiów: aby przetrwać pierwszą sesję, dalej to już Schody Do Nieba (LZ still rocks!)
a badania u siebie robicie czy "bezpłatnie" w Wa-wie?
- Plant
- Użytkownik

PW - MiNI
A to poza Warszawą nie będzie już bezpłatnie?
o.. w Mikrusie?shatov pisze:a już znalazłem potencjalnych współlokatorów:)
Tu się zgadzam w 100%shatov pisze:LZ still rocks!
-
Nobody
- Użytkownik

- Podziękował: 1 raz
PW - MiNI
Jak są przydzielane grupy? Bo gdzieś obiło mi się, że alfabetycznie, a nie jestem pewien.
ps. znacie już numer swojego pokoju? Ja mam 111 tylko nie wiem iloosobowy a takiej informacji nigdzie nie ma ;p
ps. znacie już numer swojego pokoju? Ja mam 111 tylko nie wiem iloosobowy a takiej informacji nigdzie nie ma ;p
-
Astrober
- Użytkownik

PW - MiNI
Podobno najczęściej dzielą grupy alfabetycznie, ale nie jest to regułą.
Plant, numer przydzielonego pokoju możesz sprawdzić w systemie kwaterunkowym PW.
Mnie - z tego, co pamiętam - przydzielili do 115. I też nie wiem z iloma osobami przyjdzie mi dzielić cztery kąty . Być może będzie taka informacja w listach, które mamy otrzymać. Jeśli nie, zawsze można zadzwonić do Mikrusa bądź cierpliwie poczekać do października
Plant, numer przydzielonego pokoju możesz sprawdzić w systemie kwaterunkowym PW.
Mnie - z tego, co pamiętam - przydzielili do 115. I też nie wiem z iloma osobami przyjdzie mi dzielić cztery kąty . Być może będzie taka informacja w listach, które mamy otrzymać. Jeśli nie, zawsze można zadzwonić do Mikrusa bądź cierpliwie poczekać do października
- Plant
- Użytkownik

PW - MiNI
Nie mam żadnej informacji na tej stronie kwaterunków, ale pocztą przysłali mi, że mam miejsce w Rivierze, czyli w jakimś 3-osobowym pokoju, z nikim z naszego wydziału Myślałem, że będą nas w jedno miejsce wrzucać..
-
Nobody
- Użytkownik

- Podziękował: 1 raz
PW - MiNI
Plant, to faktycznie kiepsko. Ja w ostatniej chwili napisałem im, żeby dali mi preferowany jako mikrus. No i chyba pomogło. Ale pewnie będziesz miał kogoś z wydziału, inaczej to byłoby po prostu głupie.
-
Astrober
- Użytkownik

PW - MiNI
Ja podobnie jak Nobody napisałem do nich maila, że chciałbym zamieszkać w akademiku razem z innymi osobami z mojego wydziału (i dodałem, że prawdopodobnie w Mikrusie). Ja także myślałem, że tak czy inaczej wszystkich nas "wrzucą" w to samo miejsce. Plant, ja na Twoim miejscu napisałbym do nich z zapytaniem, czy faktycznie zamieszkasz ze studentami z innych wydziałów i jeżeli tak, to próbowałbym się odwoływać...