Matmix 2008/2009
- Dolin
- Użytkownik

Matmix 2008/2009
Owszem, zestawik nie jest taki trudny, aczkolwiek ja bym go do łatwych nie zaliczał
- Desmondo
- Użytkownik

- Podziękował: 6 razy
Matmix 2008/2009
Weź mnie nie dobijaj. Ja z obecną serią nieźle się namęczyłem. Ale tym większa moja satysfakcja ze zrobionych zadań.XMaS11 pisze:Wow, ale te zadania są BANALNE. Wszystkie (razem z przeczytaniem treści) mi zajęły 5 sekund, ale jestem fajny.
Wyraźnie widzę progresję w poziomie trudności zadań w kolejnych seriach. Aż się boję, czym organizatorzy zaskoczą w następnym zestawie.
-
mnij
- Użytkownik

- Podziękował: 10 razy
Matmix 2008/2009
hmm jestem szczerze ciekawy czy tak czytając te zadania pierwszy raz od razu w głowie widziałeś np rysunki i zeleżności w 3, lub cała suma z 1 ułożyła Ci się w wynik? ;p po I etapie nawiążę do tego jeszcze . ale wracając do trudności no tak :] poprzeczka idzie w góre :d i tak myśle że nic nie przebiję zadania z benzyną czy ropą z zeszłego roku. to był (przynajmnije dla mnie) koszmar.-- 5 marca 2009, 23:08 --i szybko czytaszXMaS11 pisze:Wow, ale te zadania są BANALNE. Wszystkie (razem z przeczytaniem treści) mi zajęły 5 sekund, ale jestem fajny.
- XMaS11
- Użytkownik

- Podziękował: 5 razy
Matmix 2008/2009
SebastianŁ pisze: Weź mnie nie dobijaj. Ja z obecną serią nieźle się namęczyłem.
Oo to była ironia z mojej strony.Swistak pisze:Ja tam jeszcze 1 ze swojej nie zrobiłem. Wygląda na nieciekawe :/.
A gdybym Ci powiedział że tak, to byś uwierzył ?mnij pisze:hmm jestem szczerze ciekawy czy tak czytając te zadania pierwszy raz od razu w głowie widziałeś np rysunki i zeleżności w 3, lub cała suma z 1 ułożyła Ci się w wynik? ;p po I etapie nawiążę do tego jeszcze . ale wracając do trudności no tak :] poprzeczka idzie w góre :d i tak myśle że nic nie przebiję zadania z benzyną czy ropą z zeszłego roku. to był (przynajmnije dla mnie) koszmar.XMaS11 pisze:Wow, ale te zadania są BANALNE. Wszystkie (razem z przeczytaniem treści) mi zajęły 5 sekund, ale jestem fajny.
-- 5 marca 2009, 23:08 --
i szybko czytasz
Pozdrawiam.
-
kejd?ej
- Użytkownik

Matmix 2008/2009
Poziom widocznie wzrósł.
Już się nie mogę doczekać czwartku i "oficjalnych" odpowiedzi od organizatorów.
Coś czuję, że jutrzejszy zestaw może się okazać jeszcze trudniejszy.
Już się nie mogę doczekać czwartku i "oficjalnych" odpowiedzi od organizatorów.
Coś czuję, że jutrzejszy zestaw może się okazać jeszcze trudniejszy.
Matmix 2008/2009
Witam,
Czy może ktoś pytał organizatorów na czym polega ich problem z aktualizacją wyników?
Wygląda jakby obecne były po serii 5, zakończonej 19.01.
Czy może ktoś pytał organizatorów na czym polega ich problem z aktualizacją wyników?
Wygląda jakby obecne były po serii 5, zakończonej 19.01.