Kangur Matematyczny 2009
- Przemas O'Black
- Użytkownik

- Podziękował: 69 razy
Kangur Matematyczny 2009
Nie że się nie dostałeś... Mnie ani nikogo z moich znajomych też tam nie ma. Poza tym dziwnie mało osób liczą te listy. To chyba jednak nie jest cała Polska, nieprawdaż DooMent?
-
kaszubki
- Użytkownik

- Podziękował: 6 razy
Kangur Matematyczny 2009
No to Asterius jest pierwszy w Polsce z kategorii 1K. Gratulacje. Ja mam 7 miejsce w tej kategorii, więc teoretycznie powinni pocztą przysłać mi zaproszenie na obóz, ale z Kangurem nigdy nic nie wiadomo...
- Przemas O'Black
- Użytkownik

- Podziękował: 69 razy
Kangur Matematyczny 2009
Gadacie, to nie jest wynik z całej Polski. Na pewno miałem trochę więcej niż najgorsi w S2.
-
akurczak
- Użytkownik

Kangur Matematyczny 2009
Do szkoły wyniki jeszcze nie dotarły, natomiast według tej listy jestem 11... nie spodziewałem się, myślałem, że mi poszło gorzej
- Swistak
- Użytkownik

- Podziękował: 99 razy
Kangur Matematyczny 2009
A ja mam 137,5 pkt w 1J i mam 2 wynik w Polsce . Z mojej klasy jeszcze 3 osoby są na tej liście i jeszcze trochę z niższych klas.
Kangur Matematyczny 2009
Ja do końca nie wiem,. ale symbole szkół wskazują na to, że to cała Polska. No jest tam w każdym razie Warszawa;).
-
Max915
- Użytkownik

Kangur Matematyczny 2009
U mnie wypadło słabo pomyślałem że wóz albo przewóz i zrobiłem zadania za 3 i 4 punkty ale żeby mieć wyróżnienie to trochę strzelałem. No niestety szczęście nie dopisało i tylko 78 pkt. w kategorii 1S
wyniki z okręgu lubińskiego są na stronie
A i jeszcze mam pytanie jak zrobić zadanie 15 z tegorocznego kangura kategoria 1S nie mam bladego pojęcia jak to ugryźć.
Oczywiście gratuluje wszystkim uczestnikom wyniku a laureatom tym bardziej:)
wyniki z okręgu lubińskiego są na stronie
Kod: Zaznacz cały
http://www.kangur.lubin.plA i jeszcze mam pytanie jak zrobić zadanie 15 z tegorocznego kangura kategoria 1S nie mam bladego pojęcia jak to ugryźć.
Oczywiście gratuluje wszystkim uczestnikom wyniku a laureatom tym bardziej:)
-
akurczak
- Użytkownik

Kangur Matematyczny 2009
Najciekawsze jest to, że na liście wyników z całej Polski jestem 11, a na liście wyników woj. łódzkiego nie ma mnie wcale... w ogóle nie jest tam moja szkoła uwzględniona. Ciekaw jestem co z tego wyniknie :/
- piernik_w_lesie
- Użytkownik

Kangur Matematyczny 2009
Macie pojęcie jakie są nagrody za wynik bardzo dobry w kadecie? Jestem szalenie ciekawa czy coś dostanę :>
Kangur Matematyczny 2009
Ja raz za b.dobry dostałam jakąś encyklopedie (4 klasa), a w zeszłym roku pojechałam do Berlina (Tropical Island) na jeden dzień. W tym roku także mam b.dobry, no ale jeszcze nie wiem co dostanę.