[LIX OM] - Etap II
-
szablewskil
- Użytkownik

- Podziękował: 14 razy
[LIX OM] - Etap II
Ja mam 620060, ale bede sie odwolywal. Mam pytanie gdzie je napisać, na jaki adres i co powinno zawierać?
-
badmor
- Użytkownik

[LIX OM] - Etap II
Aż nie chce mi się w to wierzyć. Pewne tylu deklarowało, ale ilu naprawdę zrobiło. Ciekawe byłoby to wiedzieć.pog pisze:na śląsku co najmniej 4 osoby
[LIX OM] - Etap II
pewnie naprawdę zrobili bo to nie są byle bolki.badmor pisze:Aż nie chce mi się w to wierzyć. Pewne tylu deklarowało, ale ilu naprawdę zrobiło. Ciekawe byłoby to wiedzieć.pog pisze:na śląsku co najmniej 4 osoby
jutro mogę się ich zapytać.
[LIX OM] - Etap II
To jak tu są tacy eksperci od przecieków na forum, to może ktoś mi powie. W tym roku lista finalistów nie będzie ujawniona, czy będzie, ale z poślizgiem ??
-
badmor
- Użytkownik

[LIX OM] - Etap II
A może be tak te ruchy KGOM gdzieś oprotestować ? Tylko gdzie? W tym roku coś im nie wychodzi.kwadracik pisze:To jak tu są tacy eksperci od przecieków na forum, to może ktoś mi powie. W tym roku lista finalistów nie będzie ujawniona, czy będzie, ale z poślizgiem ??
-
MarcinT
- Użytkownik

- Podziękował: 4 razy
[LIX OM] - Etap II
Dumel - tak napisalem pare postow wczesniej przeciez ze 066660
[ Dodano: 19 Marca 2008, 17:51 ]
badmor nie przesadzaj z tym protestowaniem... wole zeby bylo dzien pozniej ale porządnie sprawdzone. jedyne co źle zrobili to to, że mogli dać napisik ze wyniki w środę i tyle.
no i po za tym to faktycznie powinny się pojawić już zadania z II etapu...
[ Dodano: 19 Marca 2008, 17:51 ]
badmor nie przesadzaj z tym protestowaniem... wole zeby bylo dzien pozniej ale porządnie sprawdzone. jedyne co źle zrobili to to, że mogli dać napisik ze wyniki w środę i tyle.
no i po za tym to faktycznie powinny się pojawić już zadania z II etapu...
- Menda
- Użytkownik

- Podziękował: 12 razy
[LIX OM] - Etap II
052660. Gdyby nie stres pierwszego dnia, to byłoby znacznie lepiej.
Do zobaczenia na finale
Pozdro
P.S. Którzy synowie ziemi świętokrzyskiej będą na finale?
Do zobaczenia na finale
Dodek odjęli Ci punkta za wypracowanie?eldil pisze:Nie jest źle 666560
Pozdro
P.S. Którzy synowie ziemi świętokrzyskiej będą na finale?
-
qjon
- Użytkownik

[LIX OM] - Etap II
Wiadomo mi o 3, Ty jesteś jakby 4.(tj nie wiem czy sie utożsamiasz z nami;) ).Menda pisze:P.S. Którzy synowie ziemi świętokrzyskiej będą na finale?
- Illidan
- Użytkownik

[LIX OM] - Etap II
666560
Lista finalistów musi być jawna - np. dlatego, że niektórzy zgubili kartkę z kodem [; Na pewno będzie ujawniona, gdy lista osób będzie zamknięta – po odwołaniach, ale mam nadzieję, że umieszczą ją szybciej.
//przed chwilą był tu dowód uogólnionego zadania 4. z II etapu, ale znalazłem mały błąd , jak naprawie to znowu wrzucę
Lista finalistów musi być jawna - np. dlatego, że niektórzy zgubili kartkę z kodem [; Na pewno będzie ujawniona, gdy lista osób będzie zamknięta – po odwołaniach, ale mam nadzieję, że umieszczą ją szybciej.
//przed chwilą był tu dowód uogólnionego zadania 4. z II etapu, ale znalazłem mały błąd , jak naprawie to znowu wrzucę
Ostatnio zmieniony 19 mar 2008, o 19:15 przez Illidan, łącznie zmieniany 1 raz.