W dniach 23-24.04.2010 r. na Wydziale Matematyki i Informatyki Uniwersytetu Mikołaja Kopernika w Toruniu odbędzie się konferencja z udziałem koordynatorów regionalnych, na której zostaną przedstawione przez Komitet Organizacyjny kryteria przyznawania dyplomów oraz zasady rozdziału nagród głównych.
Także w ciągu kilku dni pewnie będzie wiadomo kto dostanie wyróżnienie, kto wycieczkę, itd.
PS. Trzymajcie kciuki żeby próg na wycieczkę był poniżej 131 pkt.
Do mnie wczoraj wieczorem zadzwoniła matematyczka i powiedziała, że... JADĘ!!! Jestem w niebie! Znów jadę na obóz! Zakopane, 16-25 sierpnia. Jeśli ktoś jeszcze jedzie w tym terminie - mówicie! Kocham ten konkurs!;D
No to świetnie... A już się tak cieszyłam... Pozostaje tylko nikła nadzieja, że te progi nie są w całej Polsce... Ale jeśli nawet, to chyba nie będą aż tak różne... A porobiłam tak głupie błędy! Spokojnie bym miała te 95 pkt.! Wrrr!!!!!!
Naomi94, ale czym Ty się przejmujesz? Wyróżnienie nic Ci tak w zasadzie nie daje. Drobny upominek i tyle. Poza tym wszyscy robią głupie błędy. Ja na przykład na finale wojewódzkiego konkursu matematycznego dla gimnazjalistów pomyliłem zależności w trójkącie 30, 60, 90 stopni.
Mi nie chodzi o nagrodę, ale o 6 z matematyki na koniec. Jestem w III gimnazjum, więc ładnie by wyglądała na świadectwie Ale trudno, muszę się przyłożyć do II-giego etapu Konkursu Jurajskiego, który już niebawem. Może akurat się poszczęści.