[LVIII OM] I etap
- DEXiu
- Użytkownik

[LVIII OM] I etap
Ziom już Wam odpowiedział. Zadania na drugim etapie są nieco innego typu niż na pierwszym, gdzie niekiedy specjalnie dawane są takie problemy, nad którymi trzeba się pomęczyć dłużej i pokombinować (założenie układających zestaw jest takie, że w domu mamy czas praktycznie nieograniczony ).
Nawet jak robisz zadanie "na około" (np. geometrię analitycznie na 4 strony A4), to i tak 5 godzin spokojnie wystarczy, ale gwarantuję że więcej czasu zejdzie Ci na myśleniu niż na pisaniu (co zresztą wydaje się oczywiste).
Nawet jak robisz zadanie "na około" (np. geometrię analitycznie na 4 strony A4), to i tak 5 godzin spokojnie wystarczy, ale gwarantuję że więcej czasu zejdzie Ci na myśleniu niż na pisaniu (co zresztą wydaje się oczywiste).
-
Roman567
- Użytkownik

[LVIII OM] I etap
Pojawiły się już wyniki z okregu łódzkiego i wrocławskiego. Nie wiem jakim cudem, ale dostałem się Miałem zaledwie 6,5 zadań to musi być jakaś pomyłka
- Ziom Ziomisław
- Użytkownik

[LVIII OM] I etap
Hmm zanosi się na wyjątkowo niski próg w tym roku (to jak nic, skutek dużej ilości geometrii na 1 etapie ). Nie żeby mi to jakoś przeszkadzało
- Ziom Ziomisław
- Użytkownik

[LVIII OM] I etap
Wiem Kasienia, ale biorąc poprawkę na jakże częstą awersję uczestników OMu w stosunku do geometrii, takowych zdań jest zawsze za dużo .
-
TheButcher
- Użytkownik

- Ziom Ziomisław
- Użytkownik

[LVIII OM] I etap
Hmm jeżeli uważasz, że źle z moją wyobraźnią dlatego, że np. nie zrobiłem geometrii z dnia pierwszego ubiegło rocznego 2 etapu to niech tak będzie.